Support PEC Zwolle in Alkmaar

Support PEC Zwolle in Alkmaar

Op zaterdag 30 oktober speelt PEC Zwolle de uitwedstrijd tegen AZ. In het AFAS stadion wordt om 21.00 uur afgetrapt. De kaartverkoop voor dit duel is inmiddels gestart en hieronder lees je hoe je erbij kunt zijn.

AZ - PEC Zwolle

Zaterdag 30 oktober, 21.00 uur

AFAS stadion, Alkmaar


Voor deze wedstrijd geldt een bus- en autocombi-regeling en de inmiddels welbekende voorwaarden van ‘Testen voor Toegang’. Supporters jonger dan 16 jaar krijgen toegang onder begeleiding van iemand die 18 jaar of ouder is.  


Busreis

Kaarten kosten €27,50 per stuk. ABC-kaarthouders betalen €22,50 voor een ticket. Kaarten kunnen vanaf nu online worden aangeschaft. De vertrektijd van de bussen uit Zwolle is op dit moment nog niet bekend en wordt later gedeeld. De online verkoop stopt woensdag 27 oktober om 12.00 uur. Voor leden van de Supportersclub is er die woensdagavond nog fysieke verkoop in het Supportershome.


Autocombi-regeling 

Wil je met de auto naar Alkmaar? Ook dat kan. Koop vanaf nu jouw kaartje online. Een autokaart kost €15,-. Vanwege beperkte parkeergelegenheid dienen er minimaal drie personen in een auto te zitten. De omwissellocatie wordt later bekendgemaakt.


Coronaprotocol

Voor deze wedstrijd gelden de strikte voorwaarden van ‘Testen voor Toegang’. Zorg ervoor dat je zaterdag 30 oktober een geldige QR-code kan laten zien voor het betreden van de bus en het stadion. Een geldige QR-code in de Corona Check App realiseer je door minimaal twee weken volledig gevaccineerd te zijn of door een negatieve coronatest die niet ouder is dan 24 uur of door een herstelbewijs van corona die maximaal zes maanden oud is te laten zien.

Eredivisie partners