Programma PEC Zwolle komende week

Programma PEC Zwolle komende week

PEC Zwolle komt komend weekend niet in actie voor de competitie, maar wel wordt er in de nieuwe week weer getraind. Zowel sessies intern, in het krachthonk, als op de velden van Be Quick '28.

Trainingslocaties

Het is mogelijk om trainingen van de eerste selectie te bezoeken. Deze oefensessies vinden plaats op het sportpark van Be Quick '28 of in het MAC3PARK Stadion.


Bezoeken trainingen bij Be Quick '28

Wanneer er bij Be Quick '28 op veld 5 wordt getraind, is er tussen veld 4 en 5 ruimte achter het hek om de trainingen te bekijken.


Bezoeken trainingen in het MAC3PARK Stadion

Tijdens het seizoen zijn trainingen in het MAC3PARK Stadion niet toegankelijk voor publiek. Interne trainingen vinden binnen plaats in het stadion (bijvoorbeeld in het krachthonk) en zijn logischerwijs niet te bezoeken.


Trainingsschema week 38


Maandag 19 september

Vrij


Dinsdag 20 september

10:30 uur (Intern)


Woensdag 21 september

10:30 uur (Intern)


Donderdag 22 september

15:30 uur (Besloten)


Vrijdag 23 september

10:30 uur (Besloten)


Zaterdag 24 september

10:30 uur (Besloten)


Zondag 25 september

Vrij


Wijzigingen

Let op: dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Het kan zijn dat trainingen om wat voor redenen dan ook worden verplaatst van locatie of op een ander tijdstip aanvangen. Houd daarom altijd de agenda op de website in de gaten en het websitebericht met het trainingsschema van de betreffende week. Hier worden wijzigingen zo gauw deze bekend zijn doorgevoerd.


Interne training

Een interne training vindt plaats in het MAC3PARK Stadion. Bijvoorbeeld een sessie in het krachthonk.


Besloten training

Om zo goed mogelijk aan de start van de competitiewedstrijd te verschijnen, kan er besloten worden getraind. Deze oefensessies zijn om voetbaltactische redenen niet toegankelijk voor publiek en pers.

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023