Praktische informatie PEC Zwolle - sc Heerenveen

Praktische informatie PEC Zwolle - sc Heerenveen

Vrijdagavond speelt PEC Zwolle de allereerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen tegen sc Heerenveen. Aangezien het MAC3PARK stadion tot de nok toe is uitverkocht, roept de club supporters op om tijdig af te reizen. Arriveer je laat op het stadionterrein, dan loop je het risico de aftrap te missen. Ook moedigt PEC Zwolle het gebruik van fiets of openbaar vervoer aan. De aftrap is om 20.00 uur, de stadionpoorten gaan om 18.30 uur open.

Extra parkeergelegenheid        

Kom je toch met de auto, dan heeft PEC Zwolle extra parkeerruimte gecreëerd ten zuiden van het MAC3PARK stadion. Tussen de thuishaven van de club en de Isala Klinieken kunnen via de Dokter van Heesweg diverse parkeerterreinen aan de Dokter Stolteweg en het Dokterspad bereikt worden. Op locatie staan verkeersregelaars die de stroom auto’s begeleiden. PEC Zwolle roept supporters die per auto afreizen op om zoveel mogelijk van deze parkeergelegenheid gebruik te maken. Het MAC3PARK stadion is vanaf daar via het voetpad langs het Roodhuizerpad eenvoudig en snel te bereiken.                         


Parkeren in de wijk Wipstrik                     

PEC Zwolle acht het van belang aan te geven dat in de Wipstrik de reguliere verkeers- en parkeerregels gelden. Hiermee doelt de club onder andere op het correct parkeren van auto’s. Ervaringen leren namelijk, dat hier niet altijd gehoor aan wordt gegeven. Mede daarom gaat de politie extra controles houden en auto’s bekeuren die niet correct staan geparkeerd. De club wil graag een goede buur zijn voor deze Zwolse wijk, help ons daarbij.


Opladen betaalkaart

Vergeet niet om jouw horeca-betaalkaart alvast online op te waarderen. Dat scheelt je vanavond immers veel tijd. Het opwaarderen kan simpel en snel, via deze link.


Supporters Fred Patrick-tribune

Zit je vanavond op de vernieuwde en uitgebreide Fred Patrick-tribune, dan is het goed om deze pagina even aandachtig door te nemen. Er zijn op deze tribune namelijk enkele zaken gewijzigd ten opzichte van vorig seizoen.


Tot vrijdagavond, de club staat net als jullie te popelen!
Onze partners

PECPOWER
Sustento ICT