Praktische info PEC Zwolle Open Dag

Praktische info PEC Zwolle Open Dag

Zaterdag vindt de Open Dag van PEC Zwolle plaats. Vanaf 13.00 uur ben je van harte welkom in en rondom het MAC3PARK stadion. Ben je van plan om langs te komen? Lees dan onderstaande praktische informatie over onder andere parkeren goed door.

Kom met fiets

PEC Zwolle roept bezoekers zoveel mogelijk op om met de fiets naar het MAC3PARK stadion te komen. De extra grote fietsenstallingen bij het CSE-gebouw kan hiervoor gebruikt worden. Betreed de fietsenstalling via de Boerendanserdijk.

 

Parkeren

Kom je toch met de auto, dan kan je terecht op de reguliere parkeerplaatsen van het MAC3PARK stadion. Verkeersregelaars en bewegwijzering begeleiden dit, eveneens als het parkeerterrein vol is. Volg de instructies te allen tijde op. Overigens zijn de winkels op het stadionterrein zaterdag ook gewoon geopend.  

 

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer naar Zwolle? Dan kun je vanaf station Zwolle heel gemakkelijk Bus C1 richting Dedemsvaart pakken. Stap uit bij halte ‘Isala Ziekenhuis’. Vanaf hier loop je in minder dan vijf minuten naar het stadion. Ook is het mogelijk om op het station een OV-fiets te huren. Het is dan nog een kwartier fietsen naar het stadion.

 

Servicepunten

Gedurende de Open Dag is er een servicebalie aanwezig op het terrein. Hier kan je terecht mocht je een vraag hebben of in bijvoorbeeld het geval van gevonden voorwerpen. De balie vind je bij de ingang van de Marten Eibrink-tribune. 

 

Betalen

De Open Dag van PEC Zwolle is als vanzelfsprekend gratis te bezoeken. Wil je fanartikelen zoals de nieuwe wedstrijdshirts of een seizoenkaart aanschaffen, dan kan je met zowel pinpas als contant geld betalen. Op het Lumenplein kan met pinpas en de PEC Zwolle-betaalkaart afgerekend worden. Contant geld is niet mogelijk, maar kan ter plaatse op de betaalkaart worden gezet, hiervoor wordt €2,- borg in rekening gebracht. De PEC Zwolle-betaalkaarten kunnen op twee punten rondom het Lumenplein opgewaardeerd worden.

 

Kledingverkoop

Het vrijdag gepresenteerde wedstrijdtenue is op de PEC Zwolle Open Dag te koop. Daarnaast vindt er ook een verkoop plaats van wedstrijdgedragen shirts van voorgaande seizoenen en andere merchandising.

 

Voorbereiding spelerspresentatie

Ter voorbereiding op de spelerspresentatie stoppen vanaf 15.15 uur de activiteiten in het hoofdgebouw en bij de handtekeningentafels.

 

Spelerspresentatie 

Vanaf 16.15 uur wordt de Open Dag op traditionele wijze afgesloten met een spelerspresentatie. Hierbij worden de voetbalacademie, convenantverenigingen, de beloften, PEC Zwolle Vrouwen en de hoofdselectie aan het publiek voorgesteld. De Henk Timmer-tribune is vanaf 15.30 uur hiervoor geopend. Zorg dat je tijdig een plekje vindt op de tribune, via de hoofdingang. Ook de mindervalide-tribune is voor de spelerspresentatie geopend. Toegang hiertoe is vanaf 16.00 uur te verkrijgen via de ingang bij de Marten Eibrink-tribune. 

 

Benieuwd naar het volledige programma en de activiteiten? Klik dan hier. De Open Dag van PEC Zwolle wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met de Supportersclub en Lumen Hotel & Events.   

Bekijk plattegrond