Praktische info PEC Zwolle - Feyenoord

Praktische info PEC Zwolle - Feyenoord

Zaterdagavond speelt PEC Zwolle de eerste thuiswedstrijd van 2019 tegen Feyenoord. Hieronder lees je alle informatie die je als bezoeker nodig hebt ten aanzien van onder andere het parkeren en het opladen van jouw horecakaart.

Aangezien het MAC3PARK stadion zaterdagavond goed gevuld is, roept de club supporters op om tijdig af te reizen. Arriveer je laat op het stadionterrein, dan loop je het risico de aftrap te missen. Ook moedigt PEC Zwolle het gebruik van fiets of openbaar vervoer aan. De aftrap is om 19.45 uur, de stadionpoorten gaan om 18.15 uur open.


Nog geen kaart?

Heb je nog geen kaartje, maar wil je wel graag naar PEC Zwolle - Feyenoord? Dat kan! Bestel hier nog snel online een ticket. De stadionkassa's zijn vanavond gesloten.


Extra parkeergelegenheid        

Kom je vandaag met de auto, dan heeft PEC Zwolle extra parkeerruimte gecreëerd ten zuiden van het MAC3PARK stadion. Tussen de thuishaven van de club en de Isala Klinieken kunnen via de Dokter van Heesweg diverse parkeerterreinen aan de Dokter Stolteweg en het Dokterspad bereikt worden. Op locatie staan verkeersregelaars die de stroom auto’s begeleiden. PEC Zwolle roept supporters die per auto afreizen op om zoveel mogelijk van deze parkeergelegenheid gebruik te maken. Het MAC3PARK stadion is vanaf daar via het voetpad langs het Roodhuizerpad eenvoudig en snel te bereiken.                         


Parkeren in de wijk Wipstrik                     

PEC Zwolle acht het van belang aan te geven dat in de Wipstrik de reguliere verkeers- en parkeerregels gelden. Hiermee doelt de club onder andere op het correct parkeren van auto’s. Ervaringen leren namelijk, dat hier niet altijd gehoor aan wordt gegeven. Mede daarom gaat de politie extra controles houden en auto’s bekeuren die niet correct staan geparkeerd. De club wil graag een goede buur zijn voor deze Zwolse wijk, help ons daarbij.


Opladen betaalkaart

Vergeet niet om jouw horeca-betaalkaart alvast online op te waarderen. Dat scheelt je vanavond immers veel tijd. Het opwaarderen kan simpel en snel, via deze link.


Kortingsactie Landstede Basketbal

Naast PEC Zwolle, speelt dit weekend ook Landstede Basketbal tegen Feyenoord! Seizoenkaarthouders van onze club en mensen met een los ticket PEC Zwolle – Feyenoord kunnen zondag voor gereduceerd tarief naar deze wedstrijd die om 14.00 uur begint in het Landstede Sportcentrum. Zo betalen volwassenen €5,- en kinderen slechts €2,50 voor een kaartje van deze basketbalwedstrijd.