Praktische info PEC Zwolle - FC Groningen

Praktische info PEC Zwolle - FC Groningen

De wedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Groningen is afgelopen woensdag in de 57e minuut bij een 1-2 tussenstand gestaakt vanwege de weersomstandigheden. In overleg met de KNVB, de lokale autoriteiten en FC Groningen is besloten de wedstrijd vanavond (maandag 29 april) om 20.00 uur te hervatten. Het stadion opent om 18.30 uur de poorten. Hieronder lees je de belangrijkste aandachtspunten voor bezoekers.

Kan ik mijn kaartje van woensdag, vanavond weer gebruiken?

Ja, dat kan. Zowel een seizoenkaart als losse ticket PEC Zwolle – FC Groningen is vanavond weer geldig.


Ik heb mijn ticket niet meer, wat kan ik nu het beste doen?

Beschik je over een e-ticket, dan kan je deze gerust nogmaals uitprinten. Heb je een fysiek kaartje gekocht in de PEC Zwolle Fanshop of bij de stadionkassa en ben je die kwijt, dan kan je het beste een e-mail sturen naar info@peczwolle.nl. Vermeld in deze e-mail in ieder geval jouw NAW-gegevens en ook het nummer van de seizoenkaart of clubcard waarmee de (extra) kaarten zijn aangeschaft.


Vanavond kan ik niet aanwezig zijn, heb ik nu recht op restitutie?

Spijtig genoeg kunnen wij je hier niet in tegemoetkomen. Bij wedstrijden in de Eredivisie zijn de KNVB-standaardvoorwaarden leidend. Daarin staat opgenomen dat het publiek bij het staken van een voetbalwedstrijd geen recht heeft op restitutie.


Zijn er voor de wedstrijd van vanavond kaarten te koop?

Helaas, voor de 35 minuten resterende speeltijd zijn geen losse kaarten meer te koop. Het MAC3PARK stadion was woensdagavond nagenoeg uitverkocht en de club wil een ieder die aanwezig was, de mogelijkheid bieden ook vanavond op de tribune plaats te nemen.


Heb je na het lezen van bovenstaande Q&A toch nog een vraag, schroom dan niet en neem via info@peczwolle.nl of 038 4534948 contact met de club op. 


Werkzaamheden

Op de Oude Meppelerweg geldt de komende periode eenrichtingsverkeer. Enkel vanaf de Ceintuurbaan kan naar o.a. Rechterland en Kranenburgweg gereden worden, andersom is niet mogelijk. Vanwege deze gewijzigde situatie is er een reële kans op een drukke(re) avondspits. Zorg dat je hier rekening mee houdt, kom op tijd naar het stadion en bij voorkeur met de fiets of het openbaar vervoer.


Extra parkeergelegenheid        

Kom je vanavond toch met de auto, dan heeft PEC Zwolle extra parkeerruimte gecreëerd ten zuiden van het MAC3PARK stadion. Tussen de thuishaven van de club en de Isala Klinieken kunnen via de Dokter van Heesweg diverse parkeerterreinen aan de Dokter Stolteweg en het Dokterspad bereikt worden. Op locatie staan verkeersregelaars die de stroom auto’s begeleiden. PEC Zwolle roept supporters die per auto afreizen op om zoveel mogelijk van deze parkeergelegenheid gebruik te maken. Het MAC3PARK stadion is vanaf daar via het voetpad langs het Roodhuizerpad eenvoudig en snel te bereiken.                             


Parkeren in de wijk Wipstrik                     

PEC Zwolle acht het van belang aan te geven dat in de Wipstrik de reguliere verkeers- en parkeerregels gelden. Hiermee doelt de club onder andere op het correct parkeren van auto’s. Ervaringen leren namelijk, dat hier niet altijd gehoor aan wordt gegeven. Mede daarom gaat de politie extra controles houden en auto’s bekeuren die niet correct staan geparkeerd. De club wil graag een goede buur zijn voor deze Zwolse wijk, help ons daarbij.


Opladen betaalkaart

Vergeet niet om jouw horeca-betaalkaart alvast online op te waarderen. Dat scheelt je immers veel tijd. Het opwaarderen kan simpel en snel, via deze link.