Vrijdag eerste thuisduel PEC Zwolle Vrouwen

Vrijdag eerste thuisduel PEC Zwolle Vrouwen

Vrijdag speelt PEC Zwolle Vrouwen de eerste thuiswedstrijd van het nog prille Eredivisieseizoen. In het MAC3PARK stadion is FC Twente Vrouwen de tegenstander.

PEC Zwolle Vrouwen - FC Twente Vrouwen

Vrijdag 14 september, 19.30 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle


Vorige week startten de Zwolse vrouwen de competitie in Amsterdam, waar met 3-1 werd verloren van titelhouder Ajax Vrouwen. FC Twente Vrouwen is de nummer 2 van vorig seizoen en won vorige week met 1-0 van PSV Vrouwen. Het duel met de Tukkers wordt een weerzien met Suzanne Giesen, die vorig seizoen nog een vaste kracht was in het team van trainer/coach Wim van der Wal.


De selectie van PEC Zwolle Vrouwen heeft de nodige mutaties ondergaan. Zo werd er in Nienke Olthof een nieuwe keepster gevonden en werd Bonita Theunissen als spits vastgelegd. Ook werden er twee Amerikaanse speelsters (Allison Murphy en Gabrielle Matulich) vastgelegd. Daarnaast stroomden er de nodige jeugdspeelsters door. Bovendien maakten afgelopen vrijdag in Amsterdam Jong PEC Zwolle Vrouwen-speelsters Lotje de Keijzer en Pien Hindriksen hun debuut. Zo beschikt Van der Wal over een jonge maar zeer talentvolle groep speelsters die staan te popelen om de eerste thuiswedstrijd af te werken.


Gratis toegang seizoenkaarthouders

Support is uiteraard zeer welkom. Net zoals voorgaande jaren kunnen seizoenkaarthouders van PEC Zwolle op vertoon van hun geldige PEC Zwolle-seizoenkaart gratis de thuiswedstrijden van PEC Zwolle Vrouwen in de reguliere competitie bekijken. Ook jeugd t/m 12 jaar kan gratis naar binnen.


Kaartverkoop

Niet in het bezit van een seizoenkaart? Geen punt, al voor €5,- kun je een stoel uitkiezen op de Henk Timmer-tribune (hoofdtribune). Jeugd t/m 16 jaar betaalt slechts €3,-. Studenten kunnen op vertoon van hun studentenkaart eveneens voor een gereduceerd tarief van €3,- naar binnen.


Tickets zijn aan te schaffen in de PEC Zwolle Fanshop, welke op de wedstrijddag geopend is van 8.30 tot 17.30 uur en vanaf een uur voor de wedstrijd. Ook is het mogelijk om online kaarten te kopen.


Onze partners

PECPOWER
Verbeter & Bespaar