PEC Zwolle speelt gelijk in oefenduel met Twente

PEC Zwolle speelt gelijk in oefenduel met Twente

PEC Zwolle heeft donderdagmiddag een besloten oefenduel gespeeld. In het MAC3PARK stadion was FC Twente de tegenstander. Door doelpunten van Manfred Ugalde en Max de Waal eindigde het treffen in 1-1.

Waar PEC Zwolle met wisselspelers startte, begon FC Twente met een op papier sterkere selectie. De ene helft van de Twentse basis zat op de bank, de andere helft speelde het eerste gedeelte van de wedstrijd. Al vlot kwamen de bezoekers op 0-1 via Manfred Ugalde, maar PEC Zwolle kwam na een klein half uur spelen langszij. Slobodan Tedic stuitte eerst nog op doelman Jeffrey de Lange, waarna de rebound aan De Waal was besteed.


Na rust speelde PEC Zwolle bijna alleen maar met spelers uit O21, maar bleef het op de been. Twente kreeg via Virgil Misidjan en Michel Vlap nog wel kansen, maar de grootste waren voor PEC Zwolle-spelers Luka Adzic, Gabi Caschili en Eliano Reijnders. Gescoord werd er echter niet meer, waardoor beide ploegen het vrije weekend met een 1-1 gelijkspel ingaan.


PEC Zwolle - FC Twente: 1-1 (1-1).

Toeschouwer: 0

Scheidsrechter: Oostrom

Gele kaarten: -


Opstelling PEC Zwolle: Schendelaar, Voet (63’ Vermaning), Tedic (46’ Landu), Strieder (63’ Klooster), Gangstad (46’ Olde Weghuis), Chirino (46’ Mbinga), De Waal (46’ Adzic)), Sion (46’ Van Gilst), Van der Werff (46’ Beelen), Van Wermeskerken (46’ Reijnders) en Koolwijk (46’ Caschili).


Opstelling FC Twente: De Lange, Troupée, Vlap, Pierie, Limnios, Cleonise, Ugalde, Bosch, Hilgers, Bruns en Staring.


Scoreverloop:

6' Ugalde 0-1

26' De Waal 1-1

Divisiepartners