PEC Zwolle hervat zaterdag competitie tegen Feyenoord

PEC Zwolle hervat zaterdag competitie tegen Feyenoord

Zaterdagavond om 19.45 uur speelt PEC Zwolle de eerste wedstrijd na de winterstop. Voor eigen publiek is Feyenoord de opponent. Kaarten zijn nog verkrijgbaar. Hoe aan kaarten te komen staat hieronder uitgelegd.

PEC Zwolle – Feyenoord

Zaterdag 19 januari, 19.45 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle


Online

Het makkelijkst koop je kaarten voor dit duel online in de ticketshop. Als seizoenkaarthouder of clubkaarthouder kun je maximaal een kaart (extra) aanschaffen. Klik hiervoor op deze link.


PEC Zwolle Fanshop

Ook in de PEC Zwolle Fanshop kunnen kaarten worden aangeschaft voor deze wedstrijd. Net zoals online kan je hier een kaart kopen op basis van jouw seizoenkaart of clubkaart. De PEC Zwolle Fanshop is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur.


Zakelijke kaarten    

De zakelijke kaarten zijn volledig uitverkocht.


Wedstrijddag            

De stadionkassa's zijn op zaterdag 19 januari gesloten.


Halve seizoenkaart

Ook is het mogelijk om een halve seizoenkaart te kopen en daarmee toegang te krijgen tot PEC Zwolle - Feyenoord en de andere zeven thuiswedstrijden van 2019. Aanschaffen van de halve seizoenkaart kan hier online en is natuurlijk ook bij één van onze medewerkers in de PEC Zwolle Fanshop mogelijk. Nadere informatie over de halve seizoenkaart vind je hier.


Supporters Feyenoord

Fans van Feyenoord zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Rotterdam zelf.