Update: kaarten FC Emmen - PEC Zwolle uitverkocht

Update: kaarten FC Emmen - PEC Zwolle uitverkocht

Op zondag 23 september speelt PEC Zwolle om 14.30 uur uit bij FC Emmen. Het is inmiddels niet meer mogelijk om kaarten voor dit duel te kopen, aangezien het uitvak is uitverkocht. Dit houdt in dat onze Blauwvingers door 375 supporters worden aangemoedigd. Dank jullie wel voor deze steun!

FC Emmen - PEC Zwolle 

Zondag 23 september, 14.30 uur 

De Oude Meerdijk, Emmen


De bussen zullen zondagmiddag om 12.15 uur vertrekken vanaf het MAC3PARK stadion. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op het ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Bijzonderheden  

- Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op de parkeerplaats van het uitvak van stadion De Oude Meerdijk is niet toegestaan. 

- Op de wedstrijddag is gebruik maken van openbaar vervoer naar en in Emmen alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Emmen voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.

Onze partners

PECPOWER
Noordhuis thuis op kantoor