Nog drie weken wachten en dan gaat het los!

Nog drie weken wachten en dan gaat het los!

PEC Zwolle trapt net als vorig jaar ook ditmaal het nieuwe seizoen in de Eredivisie af. Over precies 3 weken, op vrijdag 2 augustus om 20.00 uur, beginnen de Blauwvingers aan het achtste eredivisieseizoen op rij. Dat doen de Zwollenaren wederom in één van de volste stadions van Nederland. Tegenstander in de eerste speelronde is Willem II.

Koop je seizoenkaart gemakkelijk online

Wil jij dit seizoen ook aanwezig zijn bij alle 17 competitiewedstrijden in het MAC3PARK stadion. Bestel dan jouw seizoenkaart via deze link of kom langs in de PEC Zwolle Fanshop. Kinderen betalen slechts €82,50 en jeugd t/m 18 jaar is al vanaf €115,- verzekerd van een plek. Als seizoenkaarthouder profiteer je bovendien van vele voordelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van 10% korting op het officiële wedstrijdshirt in de fanshop? Bovendien kijk je ten opzichte van losse kaarten maar liefst 7 wedstrijden gratis. Alle voordelen vind je hier.


PEC Zwolle - Willem II

Inmiddels is de losse kaartverkoop voor de wedstrijd PEC Zwolle - Willem II ook van start gegaan. Kaarten voor specifiek dit duel kun je hier aanschaffen. Uiteraard kun je ook hiervoor terecht bij onze medewerkers van de fanshop.


Onze partners

Matchday Pass (2020)