Nieuwjaarsreceptie PEC Zwolle

Nieuwjaarsreceptie PEC Zwolle

Vanwege de overweldigende animo is het aanmelden voor de nieuwjaarsreceptie van volgende week maandag een dag verschoven. Het is nu mogelijk om je tot en met woensdag 13 januari 18.00 uur aan te melden. Seizoenkaarthouders, sponsoren, vrijwilligers en medewerkers hebben een e-mail ontvangen waarmee ze zich kunnen aanmelden.

Tijdens de online receptie blikken we terug op een bijzonder 2020 en kijken we vooral vooruit naar een hopelijk schitterend 2021. Voor alle aanwezigen van de nieuwjaarsreceptie heeft de club bovendien een speciale verrassing: je ontvangt een uniek lotnummer… en bij aanmelding voor woensdag 13 januari 18.00 uur ontvang je een heerlijk cadeau op jouw huisadres voor tijdens de receptie. 


Het programma van deze digitale nieuwjaarsreceptie is zoveel als mogelijk gelijk aan voorgaande live-edities. Dat houdt onder meer een prachtig filmpje met het sportieve overzicht van 2020 in, interview(s) vanuit de selectie, de laatste nieuwjaarsspeech van Adriaan Visser als voorzitter en een moment van stilte voor zij die ons in het afgelopen jaar zijn ontvallen.


Ook worden Adriaan Visser en technisch manager Mike Willems geïnterviewd door Daniel Godinho Veiga, presentator van RTV Oost, en zal er aandacht zijn voor de samenwerking tussen SportService Zwolle en Regio Zwolle United. Daarnaast wordt ons ‘volkslied’ Ik ben een Zwollenaar ten gehore gebracht, worden er mooie prijzen verloot en proosten we (ondanks alles) op een gezond en voorspoedig 2021.


Uiterlijk maandagmiddag 18 januari stuurt de club je een e-mail met alle benodigde informatie, zoals de link om deel te nemen. Voor eventuele vragen kan je zoals gebruikelijk contact met de club opnemen via info@peczwolle.nl


Graag blikken we maandag 18 januari vanaf 19.30 uur verder met je terug en vooruit op de periode die komen gaat. Tot ziens op maandagavond 18 januari!


Namens PEC Zwolle,


Adriaan Visser

Voorzitter PEC Zwolle

Eredivisie partners