Nieuwe manager veiligheid en wedstrijdorganisatie

Nieuwe manager veiligheid en wedstrijdorganisatie

Martijn van Putten is de nieuwe manager veiligheid en wedstrijdorganisatie van PEC Zwolle. Van Putten (29) was werkzaam bij Traffic Support Events, maar tussen 2013 en 2017 als veiligheidsdeskundige op vrijwillige basis al aan de club verbonden.

,,Toen ik door PEC Zwolle gevraagd werd voor deze functie, twijfelde ik geen moment. Het lijkt mij geweldig om bij een betaald voetbalorganisatie te werken. Dat ik me bij PEC Zwolle verder kan gaan ontwikkelen is helemaal mooi, aangezien ik een duidelijke binding heb met de club waarvoor ik in het verleden al actief ben geweest en voetbal en veiligheid mijn passies zijn. Samen met mijn collega’s binnen de club, de veiligheidsdriehoek en vrijwilligers wil ik mijn steentje bijdragen aan een veilig en plezierig wedstrijdbezoek voor alle PEC Zwolle-supporters, waarbij goede communicatie tussen club, beveiliging, stewards en supporters hoog in het vaandel staat.”


Algemeen manager Jeroen van Leeuwen reageert: ,,In Martijn hebben we een geschikte kandidaat gevonden voor de functie van manager veiligheid en wedstrijdorganisatie. Martijn heeft de voorbije jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van veiligheid bij grote events als Mysteryland en de Zwarte Cross en zal die expertise met ons delen. Afgelopen weekend tegen Feyenoord heeft hij al een kijkje in de keuken genomen. De komende periode zal hij zijn werkzaamheden volledig gaan oppakken om een grote bijdrage te leveren aan veilige en plezierige wedstrijden, thuis en uit. Ik wens Martijn daarbij veel succes.” 


Op de foto Martijn van Putten (r) en algemeen manager Jeroen van Leeuwen.

Eredivisie partners