Mystery Voetbal Box nieuwe hoofdsponsor PEC Zwolle Vrouwen

Mystery Voetbal Box nieuwe hoofdsponsor PEC Zwolle Vrouwen

Mystery Voetbal Box is vanaf vrijdag, wanneer de Azerion Vrouwen Eredivisie begint, te zien op de voorkant van het shirt van PEC Zwolle Vrouwen en Jong PEC Zwolle Vrouwen. Het merk, gespecialiseerd in het versturen van de allermooiste voetbalshirts wereldwijd, heeft zich voor één seizoen aan PEC Zwolle Vrouwen verbonden.

De naam zegt het al, wat er in een Mystery Voetbal Box zit is een mysterie, maar gaaf is het sowieso en een rage ook! Wie een Mystery Voetbal Box bestelt, ontvangt namelijk een box met mooi voetbalshirt, maar welke shirt er precies in zit, is een geheim. Men kan kiezen uit meerdere soorten mystery voetbal boxen. Een voetbalshirt van bijvoorbeeld een Europese topclub, met of zonder naam en rugnummer, of zelfs een matchworn shirt; alles is mogelijk!


Jesse de Gier namens Mystery Voetbal Box: ,,Wij willen graag actief zijn binnen alle facetten van deze mooie sport en het vrouwenvoetbal ontbrak hierbij nog. Vrouwenvoetbal is alsmaar groeiende en daar willen wij ook graag bij zijn. Met PEC Zwolle hebben we hierin een geschikte partner gevonden. Wij hopen dan ook de supporters van de club kennis te laten maken met ons concept en hen ook blij kunnen maken met de mooiste voetbalshirts."


Wouter Griekspoor, commercieel manager PEC Zwolle reageert: ,,We zijn ontzettend blij met Mystery Voetbal Box als nieuwe shirt-/hoofdsponsor van PEC Zwolle Vrouwen. Het vrouwenvoetbal ontwikkelt zich op alle facetten in een razend tempo. Steeds meer bedrijven gebruiken de commerciële mogelijkheden die vrouwenvoetbal biedt om hun bedrijf te etaleren, zo ook Mystery Voetbal Box. Met dit partnership zetten we een volgende stap in het doorontwikkelen van vrouwenvoetbal bij PEC Zwolle.”  

Sterre Kroezen met het nieuwe thuisshirt van PEC Zwolle Vrouwen
Sterre Kroezen met het nieuwe thuisshirt van PEC Zwolle Vrouwen