Martin de Visser treedt toe tot stichtingsbestuur

Martin de Visser treedt toe tot stichtingsbestuur

Martin de Visser treedt per direct toe tot het stichtingsbestuur van PEC Zwolle. Door de komst van De Visser, in het dagelijks leven ondernemer in de aardappelbranche, bestaat het bestuur na het recente vertrek van Gerrit Jansen weer uit het gewenste aantal van vijf leden.

Martin de Visser is blij met zijn aanstelling: ,,De afgelopen jaren heb ik de club vanaf de tribune gevolgd en gezien wat een impact het heeft op de maatschappij. Dat ik hier nu een steentje aan mag bijdragen voelt erg goed. Ik kan dan ook niet wachten om te beginnen en zie uit naar de samenwerking met alle belanghebbenden zoals supporters, sponsoren, medewerkers en uiteraard mijn medebestuurders.”


Han Brouwers, RvC-voorzitter van PEC Zwolle, laat in een reactie weten: ,,Via deze weg wil ik Martin welkom heten bij onze club. Ik ben blij met zijn komst want Martin is een nuchtere no-nonsense man die al jaren een graag geziene gast op de club en in de stad en regio is. Hij is complementair aan de overige leden en maakt het bestuur als vijfde lid weer compleet. Ik wil hem veel succes wensen en zie uit naar een prettige samenwerking.”


Het stichtingsbestuur van PEC Zwolle bestaat nu uit Meine Breemhaar, Marjon Roefs, Martijn Hakstege, Harco Kolk en Martin de Visser.

Eredivisie partners