Laatste kaarten Feyenoord-uit!

Laatste kaarten Feyenoord-uit!

Na de enerverende overwinning op Fortuna Sittard afgelopen weekend, speelt PEC Zwolle aanstaande zondag de uitwedstrijd in Rotterdam tegen Feyenoord. Het duel tegen de ploeg van Dick Advocaat gaat om 16.45 uur van start. Inmiddels zijn de eerste 150 kaarten verkocht. Wil jij ook mee naar De Kuip? Dan kan je nog tot vrijdag 12.00 uur via onderstaande terecht. Je kan zowel per bus, auto als openbaar vervoer afreizen.

Feyenoord - PEC Zwolle

Zondag 1 december, 16.45 uur

De Kuip, Rotterdam


Busreis

Kaarten kosten €27,50 per stuk. ABC-kaarthouders betalen €22,50. Kaarten kunnen online worden aangeschaft. Liever geholpen worden in de PEC Zwolle Fanshop? Kom dan langs op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. De bussen vertrekken zondag 1 december om 13.45 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling 

Ook is het mogelijk om per auto naar Rotterdam-Zuid af te reizen. Koop hier jouw kaartje online. Een autokaart kost €15,00. Het omwisselbiljet kan worden ingeruild voor een toegangskaart bij het stadion en wel bij poort 61/62 (gastenvak). Parkeren kan op het nabijgelegen parkeerterrein van stadion De Kuip. Tevens is het mogelijk om met het openbaar vervoer naar Rotterdam af te reizen. Ook hiervoor kan er worden omgewisseld bij poort 61/62.


Data/tijden verkoop 

Tot en met vrijdag 29 november 12.00 uur zijn bus- en autokaarten te koop in de PEC Zwolle Fanshop en online.


Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

- Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Supporters die met de auto of per openbaar vervoer naar Rotterdam afreizen dienen ten alle tijden de aanwijzingen van stewards rondom het stadion op te volgen.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom stadion De Kuip is niet toegestaan.

Eredivisie partners