Laatste 200 kaarten PEC Zwolle - FC Groningen

Laatste 200 kaarten PEC Zwolle - FC Groningen

Woensdagavond speelt PEC Zwolle een thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Dit duel, tussen respectievelijk de huidige nummers dertien en negen van de ranglijst, is nagenoeg uitverkocht. Op dit moment gaan de laatste 200 kaarten in de verkoop. Wil jij er ook nog bij zijn? Wacht dan niet langer en schaf vandaag nog snel een kaartje aan. Hieronder lees je, hoe dat te doen.

PEC Zwolle - FC Groningen

Woensdag 24 april, 19.45 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle


Online

Het makkelijkst koop je kaarten voor dit duel online in de ticketshop. Je hebt hiervoor een seizoenkaart of clubcard nodig en daarmee kunnen maximaal vier kaarten per persoon gekocht worden. Klik hiervoor op deze link.

 

PEC Zwolle Fanshop

Ook in de PEC Zwolle Fanshop kunnen kaarten worden aangeschaft voor deze wedstrijd. Net zoals online kan je hier vier kaarten per seizoenkaart of clubcard kopen. De PEC Zwolle Fanshop is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.


Groepsactie

Met een groep vrienden, collega’s of teamgenoten naar PEC Zwolle - FC Groningen? Dat kan! En wel tegen een gereduceerd tarief. Benieuwd naar de prijzen en voorwaarden? Dan kan je hier terecht.


Zakelijke kaarten    

De zakelijke hoofdtribune is inmiddels compleet uitverkocht.


Wedstrijddag            

Mocht het duel tegen FC Groningen op woensdag 24 april nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 18.15 uur.


Supporters FC Groningen

Fans van FC Groningen zijn van harte welkom in het uitvak van het MAC3PARK stadion. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Groningen zelf.