Koop vanaf nu jouw kaartje FC Utrecht-uit

Koop vanaf nu jouw kaartje FC Utrecht-uit

Zondag 19 augustus speelt PEC Zwolle de eerste uitwedstrijd van het seizoen in en tegen Utrecht. Om 12.15 uur wordt er afgetrapt in De Galgenwaard. Uiteraard is het voor fans van PEC Zwolle mogelijk deze wedstrijd te bezoeken. Hieronder lees je hoe aan een entreebewijs te komen.

FC Utrecht - PEC Zwolle 

Zondag 19 augustus, 12.15 uur 

De Galgenwaard, Utrecht


Busreis   

Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste busprijzen inclusief toegangskaart zijn voor leden €29,- en voor niet-leden €35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen €24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen €31,50.


Het verzamelen bij de bussen is zondag om 10.00 uur op de parkeerplaats van het MAC3PARK stadion. De uiterste vertrektijd van de bussen is 10.30 uur. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling  

De prijs van een autokaart is deze wedstrijd €14,50 inclusief verplichte parkeerkaart voor parkeerplaats direct bij het uitvak in Utrecht. Het verplicht één op één omwisselen vindt op parkeerdek P-0 in Utrecht tussen 10.45 en 12.00 uur. Aldaar krijgen supporters de toegangskaarten. Verkoop van autocombi-kaarten vindt online plaats en via de Fanshop en Supportersclub.


Online verkoop 

Bus- en autokaarten zijn het makkelijkst online (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. De vaste E-ticket busprijs naar uitwedstrijden is €31,50. Een autocombikaart kost €14,50 per persoon. Supporters die online een autokaart kopen dienen verplicht en tijdig een parkeerkaart met route per email op te vragen via info@peczwolle.nl.  


Update Data/tijden verkoop 

Tot en met vrijdag 17 augustus 16.00 uur zijn de laatste bus- en autokaarten in de verkoop. Deze zijn zowel online als in de PEC Zwolle Fanshop te verkrijgen. Op is op.


Bijzonderheden  

- Aanschaf van een bus- of auto kaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan op de parkeerplaats van het uitvak in Utrecht is niet toegestaan. 

- Op de wedstrijddag is gebruik maken van openbaar vervoer naar en in Utrecht alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Utrecht is voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.