Kinderen beleven hun voetbaldroom

Kinderen beleven hun voetbaldroom

Deze week vond het eerste - volledig uitverkochte - PEC Zwolle Voetbalkamp van dit jaar plaats. Ruim 60 kinderen van 6 t/m 15 jaar beleefden hun voetbaldroom tijdens een 3-daags programma in en rondom het stadion.

In 2020 organiseert PEC Zwolle in de eigen stad en directe regio voetbalkampen waarmee we naar verwachting bijna duizend kinderen drie dagen lang laten leven als een prof. De voetbalkampen staan komend jaar in het teken van heel veel voetbalplezier. Dat wordt gerealiseerd middels de nieuwste trainingsmaterialen en een gevarieerd programma. Allemaal ingrediënten voor een ware PEC Zwolle voetbalbeleving!


Nieuw dit jaar zijn het bijna uitverkochte Girls Only Voetbalkamp in de meivakantie en de PEC Zwolle Voetbalschool op tien zondagochtenden rondom het stadion.


Jouw kind(eren) tijdens één van de schoolvakanties drie dagen zijn/haar voetbaldroom laten beleven? Op deze website zijn alle locaties en data te vinden en kan er tevens worden aangemeld voor één van de PEC Zwolle Voetbalkampen. Let op: de eerste twee edities waren razendsnel uitverkocht.