Kaartverkoopupdate Feyenoord-thuis

Kaartverkoopupdate Feyenoord-thuis

Zondag is het al zover, dan ontvangt PEC Zwolle voor eigen publiek Feyenoord. En dat publiek neemt meer en meer toe. De kaartverkoop liep de voorbije dagen in rap tempo door.

PEC Zwolle - Feyenoord

Zondag 16 februari, 16.45 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle


De voordelen van een clubcard

Voor enkele vakken is nog maar een beperkte beschikbaarheid. Het aanschaffen van (extra) kaarten kan in de PEC Zwolle Fanshop en simpel online. Wist je dat je met een PEC Zwolle clubcard altijd de mogelijkheid hebt om kaarten voor topwedstrijden te kopen? Voor de wedstrijd van zondag kun je maximaal twee (extra) kaarten aanschaffen. Een clubcard* kost maar €5,- en is vier jaar lang geldig. Na deze vier jaar kun je deze verlengen. Je kunt jouw clubcard online bestellen of aanvragen in de PEC Zwolle Fanshop.


Seizoenkaart

In de PEC Zwolle Fanshop en online kan je met een seizoenkaart maximaal twee (extra) kaarten aanschaffen. Dit kan al vanaf €11,50.


Matchday Pass

Heb jij een Matchday Pass en wil je ook naar PEC Zwolle - Feyenoord? Dan kun je op basis van beschikbaarheid jouw plek uitkiezen voor deze wedstrijd.


Zakelijke kaarten

Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle kan je extra kaarten voor dit duel bestellen. Stuur vrijblijvend een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden, of bestel extra tickets simpel en snel in de PEC Zwolle Business App.


Supporters Feyenoord

Ook voor supporters van Feyenoord is het mogelijk om deze wedstrijd te bezoeken. De verkoop voor kaarten van het gastenvak loopt enkel en alleen via de club uit Rotterdam.


* Let op. Je mag maar van één betaald voetbalclub in Nederland een clubcard hebben.Eredivisie partners