Kaartverkoopupdate Groningen-thuis

Kaartverkoopupdate Groningen-thuis

Het gaat hard met de kaartverkoop voor het thuisduel van aanstaande zaterdag (20.45 uur) tegen FC Groningen. Koop vandaag nog jouw kaart online of kom voor het weekend begint langs in de PEC Zwolle Fanshop.

PEC Zwolle - FC Groningen

Zaterdag 1 februari, 20.45 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle


Online

Het makkelijkst koop je kaarten voor deze wedstrijd online in de ticketshop. Voor het duel tegen FC Groningen geldt vrije verkoop, je hebt dus geen seizoenkaart of clubcard nodig om (extra) wedstrijdkaarten aan te schaffen. Tickets voor PEC Zwolle - FC Groningen bestel je simpel en snel via deze link.


PEC Zwolle Fanshop

Ook in de PEC Zwolle Fanshop kunnen kaarten worden aangeschaft voor deze wedstrijd. De PEC Zwolle Fanshop is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur.


Groepsactie

Met een groep vrienden, collega’s of teamgenoten naar PEC Zwolle - FC Groningen? Dat kan! En wel tegen een gereduceerd tarief. Benieuwd naar de prijzen en voorwaarden? Dan kan je hier terecht.


Zakelijke kaarten    

Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle kan je extra kaarten voor dit duel bestellen. Stuur vrijblijvend een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden, of bestel extra tickets simpel en snel in de PEC Zwolle Business App.


Wedstrijddag PEC Zwolle - FC Groningen

Mocht het duel tegen FC Groningen zaterdag nog niet uitverkocht zijn, dan opent de informatiekassa om 19.15 uur voor kaartverkoop. Deze vind je tussen de hoofdingang en de fanshop. Een clubkaart is niet verplicht, maar wel een geldig legitimatiebewijs uit omgeving Zwolle.


Supporters FC Groningen

Fans van FC Groningen zijn van harte welkom in het gastenvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de bezoekende club zelf.