Kaartverkoopinformatie Roda JC Kerkrade-uit

Kaartverkoopinformatie Roda JC Kerkrade-uit

Op vrijdag 16 december staat voor PEC Zwolle de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar op het programma. Die avond is om 20:00 uur Roda JC Kerkrade in het Parkstad Limburg Stadion de tegenstander. De kaartverkoop voor deze heerlijke awayday start vrijdag aanstaande om 12:00 uur. We willen de eerste seizoenshelft graag in stijl afsluiten, oftewel een zo vol mogelijk uitvak en jouw support kan het verschil maken!

Roda JC Kerkrade – PEC Zwolle

Vrijdag 16 december, 20:00 uur

Parkstad Limburg Stadion, Kerkrade

Beschikbaar aantal kaarten: 750

Start verkoop: vrijdag 2 december, 12:00 uur

Vertrektijd bussen: vrijdag 16 december, 15:45 uur


Speciale actie buskaarten

Ook voor deze laatste awayday gaan we voor zo’n vol mogelijk uitvak zoals onze supporters ook in onze voorgaande uitwedstrijden massaal aanwezig waren. Daarbij helpt dat na FEU Zwolle, ditmaal Supportersclub PEC Zwolle een bijdrage levert. Prijzen voor buskaarten bedragen namelijk slechts 20 euro voor iedereen in plaats van 29,50 (normaal ) of 24,50 (ABC-kaarthouders). Voor deze wedstrijd zijn helaas geen autokaarten te koop.


Overige informatie

Iedere supporter dient op de wedstrijddag in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs. Alle supporters die meegaan ontvangen voor vertrek alle praktische informatie voor deze laatste awayday van 2022.