Kaartverkoopinformatie Jong Ajax - PEC Zwolle

Kaartverkoopinformatie Jong Ajax - PEC Zwolle

PEC Zwolle reist op maandag 6 februari af naar Amsterdam voor de ontmoeting met Jong Ajax. Op De Toekomst wordt die avond om 20:00 uur afgetrapt. Donderdag 26 januari start om 12:00 uur kaartverkoop voor deze awayday. Onderstaand alle informatie die je moet weten.

Jong Ajax – PEC Zwolle 

Maandag 6 februari, 20:00 uur 

De Toekomst, Amsterdam 

Beschikbaar aantal kaarten: 185

Start verkoop: donderdag 26 januari, 12:00 uur 


Buskaarten 

Buskaarten kosten 29,50 (normaal ) of 24,50 (ABC-kaarthouders). De bussen zullen vertrekken vanaf het Stadionplein. De vertrektijd wordt in een later stadium bekendgemaakt.


Autokaarten 

Autokaarten voor deze ‘maandagavondawayday’ zijn er voor 10,-. Net zoals bij alle vorige uitwedstrijden is de verwachting dat de verkoop van autokaarten hard zal gaan. Koop daarom snel jouw ticket. In iedere auto dienen minimaal drie supporters te zitten. Koop je online autokaarten, dan dient voor elk ticket een eigenaar toegekend te worden, die in het bezit is van een seizoen- of clubcard. Klik in het bestelproces op 'ken eigenaars toe' en voer de namen in van de overige supporters. In een later stadium wordt bekendgemaakt of er onderweg een omwissellocatie is of dat dit plaatsvindt bij het uitvak op De Toekomst.


Overige informatie 

Iedere supporter dient op de wedstrijddag in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs. Het is niet toegestaan om op maandag 6 februari voor of na de wedstrijd het centrum van Amsteredam in te gaan. Alle supporters die meegaan ontvangen ruim voor vertrek alle praktische informatie voor deze awayday.