Kaartverkoopinformatie HHC Hardenberg - PEC Zwolle

Kaartverkoopinformatie HHC Hardenberg - PEC Zwolle

Op donderdag 20 oktober staat PEC Zwolle tegenover HHC Hardenberg in de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker. Het duel wordt gespeeld in Hardenberg en de kaartverkoop voor deze wedstrijd is gestart. Hieronder lees je hoe je aan kaarten kunt komen.

HHC Hardenberg – PEC Zwolle, eerste ronde TOTO KNVB Beker

Donderdag 20 oktober, 21:00 uur

Start verkoop: donderdag 6 oktober, 12:00 uur

Beschikbare kaarten: 200 kaarten beschikbaar


Autokaarten

Voor de uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg zijn maximaal 200 kaarten beschikbaar. De prijs voor een autoticket is €10,-. In iedere auto dienen minimaal drie personen (maximaal 5) te zitten. Koop je online autokaarten, dan dient voor elk ticket een eigenaar toegekend te worden, die in het bezit is van een seizoen- of clubcard. Klik in het bestelproces op 'ken eigenaars toe' en voer de namen in van de overige supporters. Het omwisselen van de autokaarten naar wedstrijdtickets kan vanaf 20:15 uur op de parkeerplaats van De Boshoek.


Overige informatie

Iedere supporter dient op de wedstrijddag in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs. Er geldt een verplichte rijroute naar De Boshoek. Het is niet toegestaan om met het openbaar vervoer naar Hardenberg af te reizen. PEC Zwolle-supporters kunnen enkel kaarten via de club zelf bestellen, niet via HHC Hardenberg.


Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023