Kaartverkoop Willem II – PEC gestart

Kaartverkoop Willem II – PEC gestart

Zaterdag 28 augustus speelt PEC Zwolle de tweede uitwedstrijd van het seizoen. In Tilburg is om 21.00 uur Willem II de tegenstander. Nadat het gastenvak bij N.E.C. – PEC Zwolle vorige week in een twee dagen was uitverkocht, gaan de Blauwvingers ook bij dit tweede uitduel voor een vol uitvak. De kaartverkoop daarvoor is zojuist gestart.

Voor deze wedstrijd geldt een bus-/autocombi-regeling en de inmiddels welbekende voorwaarden van ‘Testen voor Toegang’. Supporters jonger dan 16 jaar krijgen toegang onder begeleiding van iemand die 18 jaar of ouder is.  


Busreis

Kaarten kosten €27,50 per stuk. ABC-kaarthouders betalen €22,50. Kaarten kunnen vanaf maandag online worden aangeschaft. De bussen vertrekken zaterdag de 28e om 17.45 uur richting Tilburg, zorg dat je tijdig aanwezig bent. De online verkoop stopt woensdag 25 augustus om 12.00 uur. Voor leden van de Supportersclub is er woensdagavond 25 augustus fysieke verkoop in het Supportershome.


Autocombi-regeling 

Wil je met de auto naar Tilburg? Ook dat kan. Koop vanaf maandag jouw kaartje online. Een autokaart kost €15,-. Vanwege beperkte parkeergelegenheid dienen er minimaal twee personen in een auto te zitten. Het omwisselen van de kaarten vindt plaats bij parkeerplaats de Geffense Barierre A59 en is mogelijk vanaf 19.45 uur.


Coronaprotocol

Voor deze wedstrijd gelden de corona-voorwaarden. Ruwweg houdt dit kabinetsbesluit in dat het stadion en daarmee ook het gastenvak voor 2/3e deel gevuld mag zijn. Ook gelden de strikte voorwaarden van ‘Testen voor Toegang’. Zorg ervoor dat je zaterdag 28 augustus een geldige QR-code kan laten zien voor het betreden van de bus of op de omwissellocatie. Een geldige QR-code in de Corona Check App realiseer je door minimaal twee weken volledig gevaccineerd te zijn of door een negatieve coronatest die niet ouder is dan 24 uur of door een herstelbewijs van corona die maximaal zes maanden oud is te laten zien.