Kaartverkoop PEC Zwolle - Vitesse in volle gang

Kaartverkoop PEC Zwolle - Vitesse in volle gang

Zondag 16 september speelt PEC Zwolle de derde thuiswedstrijd van het seizoen tegen Vitesse. Om 16.45 uur wordt er afgetrapt in het MAC3PARK stadion. De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Hieronder lees je hoe aan een entreebewijs te komen.

PEC Zwolle - Vitesse

Zondag 16 september, 16.45 uur 

MAC3PARK stadion, Zwolle


Online

Het makkelijkst koop je kaarten voor dit duel online in de ticketshop. Als seizoenkaarthouder kun je maximaal vier kaarten aanschaffen, heb je een clubkaart dan kan je eveneens vier kaarten kopen. Klik hiervoor op deze link.


PEC Zwolle Fanshop

Ook in de PEC Zwolle Fanshop kunnen kaarten worden aangeschaft voor deze wedstrijd. Net zoals online kan je hier vier kaarten kopen op basis van jouw seizoenkaart of clubkaart. Tevens kan je in de Fanshop kaarten kopen op basis van een legitimatiebewijs uit de regio Zwolle. De PEC Zwolle Fanshop is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur.


Groepsactie

Met een groep vrienden, collega’s of teamgenoten naar een wedstrijd van PEC Zwolle? Dat kan! En wel tegen een gereduceerd tarief. Benieuwd naar de prijzen en voorwaarden? Dan kan je hier terecht.


Zakelijke kaarten    

Als sponsor of zakelijke relatie van PEC Zwolle bestaat de mogelijkheid om extra kaarten voor dit duel te bestellen. Stuur een e-mail naar commercie@peczwolle.nl voor de mogelijkheden.      


Wedstrijddag            

Mocht het duel tegen Vitesse zondag 16 september nog niet uitverkocht zijn, dan openen de stadionkassa’s om 15.15 uur de poorten voor verkoop. Je hebt ook hier een seizoenkaart, clubcard of legitimatiebewijs regio Zwolle nodig om maximaal vier kaartjes te kunnen kopen.


Seizoenkaart 

Wil je niet alleen bij deze wedstrijd zijn, maar alle duels van PEC Zwolle bijwonen? Dan kan je hier online een seizoenkaart bestellen.        


Supporters Vitesse

Fans van Vitesse zijn van harte welkom in het uitvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de club uit Arnhem zelf.