Uitnodiging PEC Zwolle – sc Heerenveen

Uitnodiging PEC Zwolle – sc Heerenveen

Zaterdag 31 juli speelt PEC Zwolle de laatste thuiswedstrijd in de voorbereiding. Twee weken voordat het nieuwe eredivisieseizoen losbarst, is sc Heerenveen om 18.45 uur te gast in het MAC3PARK stadion. Seizoenkaarthouders kunnen gratis naar dit duel en hebben vanaf woensdag 21 juli 12.00 uur het eerste recht een kaartje te bemachtigen. Vrijdag vanaf 12.00 uur start de losse verkoop voor niet-seizoenkaarthouders.

Publieke kaarten

Seizoenkaarthouders kunnen online gratis een kaart aanvragen via deze link. Ook is het mogelijk om extra kaarten aan te schaffen, dit kan vanaf vrijdag 23 juli 12.00 uur. De prijzen voor extra kaarten en niet-seizoenkaarthouders zijn €10,- voor volwassenen €5,- voor jeugd t/m 18 jaar. Voor deze tickets kan je hier terecht.


Zakelijke kaarten

Zakelijke seizoenkaarthouders kunnen per business seat een gratis kaart aanvragen via een e-mail naar commercie@peczwolle.nl. Ook is het mogelijk om extra kaarten voor de hoofdtribune aan te vragen. Volwassenen betalen €25,- en supporters t/m 18 jaar €15,-.


Gastenvak

Het gastenvak blijft deze wedstrijd gesloten. Het oefenduel is dan ook niet door fans van sc Heerenveen te bezoeken.


Q&A stadionbezoek

Om het stadion te bezoeken dien je minimaal twee weken volledig gevaccineerd te zijn tegen COVID-19, een negatieve testuitslag te tonen die niet ouder is dan 24 uur, of een herstelbewijs te tonen waarop staat dat je niet langer dan zes maanden geleden bent hersteld van COVID-19. Deze verplichting geldt niet voor kinderen t/m 12 jaar.


De belangrijkste vragen en antwoorden vind je hier.

Eredivisie partners