Kaartverkoop laatste thuisduels gestart

Kaartverkoop laatste thuisduels gestart

PEC Zwolle speelt deze competitie nog tweemaal thuis. In het spannende slot ontvangt het op zaterdag 7 mei om 20.00 uur FC Utrecht en op de slotdag, op zondag 15 mei, is PSV om 14.30 uur de tegenstander. De kaartverkoop voor die wedstrijden is nu van start gegaan.

Moedig jij PEC Zwolle aan in de strijd om lijfsbehoud? Koop nu je ticket(s) voor PEC Zwolle - FC Utrecht en PEC Zwolle - PSV.

PEC Zwolle – FC Utrecht

Zaterdag 7 mei, 20.00 uur

MAC3PARK stadion

 

Seizoen- en clubcardhouders kunnen voor deze wedstrijd al vanaf €7,50 maximaal twee kaarten kopen. Klik hier om jouw ticket(s) te bestellen en moedig PEC Zwolle aan op zaterdag 7 mei tegen FC Utrecht. Heb je geen seizoen- of clubcard? Via deze link kun je een clubcard kopen voor €5,-. Deze clubcard is vier jaar geldig.

PEC Zwolle – PSV

Zondag 15 mei, 14.30 uur

MAC3PARK stadion

 

Seizoen- en clubcardhouders kunnen voor deze wedstrijd al vanaf €7,50 maximaal vier kaarten kopen. Klik hier om jouw ticket(s) te bestellen en moedig PEC Zwolle aan tijdens het slot van de competitie op zondag 15 mei thuis tegen PSV. Heb je geen seizoen- of clubcard? Via deze link kun je een clubcard kopen voor €5,-. Deze clubcard is vier jaar geldig.


Supporters bezoekende club

Kaartverkoop voor de laatste twee thuiswedstrijd is enkel voor seizoenkaarthouders van PEC Zwolle en clubcardhouders uit (regio) Zwolle. Kaartverkoop voor het uitvak verloopt via de bezoekende club.