Kaartverkoop FC Utrecht-uit gestart

Kaartverkoop FC Utrecht-uit gestart

Zaterdag 25 september speelt PEC Zwolle een uitwedstrijd in en tegen Utrecht. In de Domstad wordt om 21.00 uur afgetrapt. De kaartverkoop voor deze wedstrijd is zojuist gestart.

Voor deze wedstrijd geldt een bus- en autocombi-regeling en de inmiddels welbekende voorwaarden van ‘Testen voor Toegang’. Supporters jonger dan 16 jaar krijgen toegang onder begeleiding van iemand die 18 jaar of ouder is.  


Busreis

Kaarten kosten €10,- per stuk Kaarten kunnen vanaf nu online worden aangeschaft. De vertrektijd van de bussen uit Zwolle is op dit moment nog niet bekendgemaakt. De online verkoop stopt woensdag 22 september om 12.00 uur. Voor leden van de Supportersclub is er die woensdagavond 22 september fysieke verkoop in het Supportershome.


Autocombi-regeling 

Wil je met de auto naar Utrecht? Ook dat kan. Koop vanaf nu jouw kaartje online. Een autokaart kost €5,-. Vanwege beperkte parkeergelegenheid dienen er minimaal drie personen in een auto te zitten. Het omwisselen van de kaarten vindt plaats bij de parkeerplaats van het gastenvak in Utrecht en is mogelijk vanaf 20.00 uur.


Coronaprotocol

Voor deze wedstrijd gelden de strikte voorwaarden van ‘Testen voor Toegang’. Zorg ervoor dat je zaterdag 25 september een geldige QR-code kan laten zien voor het betreden van de bus of op de omwissellocatie. Een geldige QR-code in de Corona Check App realiseer je door minimaal twee weken volledig gevaccineerd te zijn of door een negatieve coronatest die niet ouder is dan 24 uur of door een herstelbewijs van corona die maximaal zes maanden oud is te laten zien.

Eredivisie partners