Kaartverkoop eerste uitduel 2020 gestart

Kaartverkoop eerste uitduel 2020 gestart

De eerste uitwedstrijd van het nieuwe seizoen staat voor de deur. Op zondag 26 januari is om 14.30 uur Willem II in Tilburg de tegenstander. De kaartverkoop voor dit duel is gestart.

Willem II – PEC Zwolle

Zondag 26 januari 2019, 14.30 uur

Koning Willem II stadion, Tilburg


Busreis

Kaarten kosten €27,50 per stuk. ABC-kaarthouders betalen €22,50. Kaarten kunnen online worden aangeschaft. Het is ook mogelijk om in de PEC Zwolle Fanshop jouw kaart te kopen. Kom dan langs op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. De bussen vertrekken zondag 26 januari om 11.30 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling

Het is ook mogelijk om met de auto naar Tilburg af te reizen. Koop hier jouw kaartje online, of bezoek de PEC Zwolle Fanshop. Een autokaart kost €12,50. Het omwisselen van het omwisselbiljet naar een entreekaart kan op de wedstrijddag bij het gastenvak (vak D) van het Koning Willem II stadion. Hier kan tevens geparkeerd worden.


Data/tijden verkoop

Tot en met vrijdag 24 januari 12.00 uur zijn bus- en autokaarten te koop in de PEC Zwolle Fanshop en online.


Bijzonderheden 

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

- Aanschaf van een bus- of autokaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen.

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Een bezoek brengen aan de binnenstad van Tilburg alsmede gebruikmaken van het openbaar vervoer is niet toegestaan.

- Supporters die met de auto naar het Koning Willem II stadion afreizen dienen ten alle tijden de aanwijzingen van stewards rondom het stadion op te volgen.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag.

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom het Koning Willem II stadion is niet toegestaan.

Eredivisie partners