Kaartverkoop De Graafschap - PEC Zwolle begonnen

Kaartverkoop De Graafschap - PEC Zwolle begonnen

Dinsdag 30 oktober speelt PEC Zwolle in de tweede ronde van de KNVB Beker een uitwedstrijd tegen De Graafschap. Dit duel wordt gespeeld op De Vijverberg in Doetinchem. Naast de reguliere kaartverkoop, geldt er ook een speciale combinatieactie. Zo kan je met de bus naar de uitwedstrijd in Doetinchem en een paar dagen later het competitietreffen met Fortuna Sittard bezoeken voor een totaalprijs van €40,-. Combinatiekaarten zijn zowel online als in de PEC Zwolle Fanshop te verkrijgen. De reguliere kaartverkoopinformatie De Graafschap – PEC Zwolle is hieronder te lezen.

De Graafschap – PEC Zwolle

Dinsdag 30 oktober 2018, 20.45 uur

TOTO KNVB Beker, tweede ronde

De Vijverberg, Doetinchem


Busreis   

Mensen die naast seizoenkaart- of clubcardhouder van PEC Zwolle ook lid zijn van de Supportersclub krijgen bij aankoop via Supportersclub en in de Fanshop korting. De vaste busprijzen inclusief toegangskaart zijn voor leden €29,- en voor niet-leden €35,-. ABC-kaarthouders van de Supportersclub betalen €24,-. Via de online-verkoop is de vaste busprijs voor iedereen €31,50.


De uiterste vertrektijd van de bussen is dinsdag 30 oktober om 18.00 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling  

Deze wedstrijd is enkel met busvervoer te bezoeken.


Online verkoop 

Buskaarten zijn het makkelijkst online (middels zelf uit te printen e-ticket) verkrijgbaar voor zowel seizoenkaart- als clubcardhouders. De vaste E-ticket busprijs naar uitwedstrijden is €31,50. Let wel; wil je gebruikmaken van de buscombinatiekaart bestel dan een kaartje De Graafschap-uit en Fortuna Sittard-uit. De korting wordt bij het afrekenen zichtbaar. In totaal ben je voor het bezoeken van deze twee wedstrijden met de bus €40,- kwijt.


Data/tijden verkoop 

Tot en met woensdag 24 oktober 12.00 uur zijn buskaarten te koop online en in de PEC Zwolle Fanshop. Deze vind je naast de hoofdingang van het stadion en is op doordeweekse dagen geopend van 08.30 tot 17.30 uur. Ook kan je woensdag 24 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur terecht in het Supporterhome voor zowel reguliere kaarten als de combinatiekaart.


Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

-Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom De Vijverberg is niet toegestaan.

- Op de wedstrijddag is gebruik maken van het openbaar vervoer naar en in Doetinchem alsmede verblijf voorafgaand aan en na afloop van de wedstrijd in de gemeente Doetinchem voor supporters van PEC Zwolle niet toegestaan.