Kaartverkoop bekerfinale gestart!

Kaartverkoop bekerfinale gestart!

Op zaterdag 11 mei staat PEC Zwolle Vrouwen voor het eerst in de clubgeschiedenis in de finale van de KNVB Beker. Tegenstander is Ajax Vrouwen, in het Van Donge & De Roo stadion in Rotterdam. Alle support is daarbij meer dan welkom. Jij kunt daar bij zijn door nu alvast jouw kaartje te kopen!

Na een zenuwslopende strafschoppenserie versloeg PEC Zwolle Vrouwen vrijdag 12 april ADO Den Haag Vrouwen en dus mag het zich op zaterdag 11 mei gaan melden in Rotterdam. Daar gaan we er één groot feest van maken! Ben jij erbij? Hieronder alle informatie over de bekerfinale.


KNVB Bekerfinale

Ajax Vrouwen - PEC Zwolle Vrouwen

Zaterdag 11 mei, 20.00 uur

Van Donge & De Roo stadion, Rotterdam


Samen met de bus naar de finale

Het is mogelijk om dit duel voor €15,- te bezoeken. Dit kan middels een door PEC Zwolle georganiseerde busreis. Zo kun je zaterdag 11 mei met de bus vanuit Zwolle naar Rotterdam, de wedstrijd bekijken en na afloop weer in de bus naar huis stappen. In het stadion is een complete tribune gereserveerd voor PEC Zwolle Vrouwen-supporters. Alle kaarten zijn ongeplaceerd, je krijgt geen stoel toegewezen op de betreffende tribune. Klik hier om een buscombikaartje te bestellen.


Met de auto naar Rotterdam kan ook

Het is ook mogelijk om met de auto naar Rotterdam te gaan. Een kaartje om zo naar de finale te gaan kost € 7,50. Groepen vanaf tien personen betalen €5,- per kaartje. Wanneer je een autokaart koopt kun je niet plaatsnemen op de speciale 'PEC Zwolle-tribune' maar kan je het beste plaatsnemen in het vak aan de lange zijde net naast de Zwolse-tribune. Alle kaarten zijn ongeplaceerd, je krijgt geen stoel toegewezen op de betreffende tribune. Uiteraard vragen we je om in het blauw en wit te komen, zodat ook die tribune grotendeels blauw-wit kleurt! Klik hier om een kaartje te bestellen.


PEC Zwolle Fanshop

Het aanschaffen van kaarten kan natuurlijk online, maar uiteraard ook in de PEC Zwolle Fanshop. Hier staan onze medewerkers je graag te woord en helpen zij je bij het aanschaffen van een bus- of autokaart. De PEC Zwolle Fanshop is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur.


Bijzonderheden

- Supporters die met de auto naar Rotterdam afreizen kunnen parkeren op P3, dit is bij de Erasmus Universiteit. Let wel, dit betreft een ondergrondse parkeergarage waar betaald parkeren geldt. Hier lees je meer informatie over de tarieven.

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Het meenemen en afsteken van vuurwerk is niet toegestaan en zal worden bestraft.

- Alcohol voor handen hebben of gebruik ervan rondom het stadion in Rotterdam is niet toegestaan.