Kaartverkoop bekerduel gestart

Kaartverkoop bekerduel gestart

In de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker speelt PEC Zwolle een thuisduel tegen De Graafschap. Seizoenkaarthouders hebben daarbij gratis entree, terwijl de losse kaartverkoop zojuist is gestart.

PEC Zwolle - De Graafschap

Dinsdag 26 oktober, 20.00 uur

MAC3PARK stadion, Zwolle


Combideal

Koop nu jouw kaart voor de Eredivisie-wedstrijd PEC Zwolle – Heracles Almelo vanaf €7,50 en je krijgt een kaartje voor de bekerwedstrijd tegen De Graafschap op dinsdag 26 oktober cadeau! Klik hier om van deze actie gebruik te maken.


Online

Het makkelijkst koop je kaarten voor deze wedstrijd online in de ticketshop. Voor het duel tegen De Graafschap kan je vier kaarten per seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle kopen. Tickets voor dit bekerduel bestel je simpel en snel via deze link.


MAC3PARK stadion

Ook in het MAC3PARK stadion kan je voor kaarten terecht. Hiervoor kan je op doordeweekse dagen van 08.30 tot 17.00 uur terecht bij de informatiekassa. Deze tref je tussen de hoofdingang en PEC Zwolle Fanshop in. Ook hier heb je een seizoenkaart of clubcard nodig om maximaal vier (extra) wedstrijdkaarten te kopen.


Groepsactie

Voor meer informatie over het bezoeken van de wedstrijd met een groep, mail naar info@peczwolle.nl of bel 038-4534948.


Wedstrijddag PEC Zwolle – De Graafschap

Dinsdag 26 oktober opent de informatiekassa om 18.00 uur voor kaartverkoop. Deze vind je tussen de hoofdingang en de fanshop. Een seizoenkaart of clubkaart is ook daar nodig om maximaal vier kaarten te kopen.


Seizoenkaarthouders PEC Zwolle

De seizoenkaarthouders van PEC Zwolle hebben gratis entree tot deze wedstrijd en kunnen daarvoor gewoon hun seizoenkaart gebruiken.


Supporters De Graafschap

Fans van De Graafschap zijn van harte welkom in het gastenvak. De verkoop hiervan loopt enkel via de bezoekende club zelf.


Eredivisie partners