Kaartverkoop AZ-uit gestart

Kaartverkoop AZ-uit gestart

Woensdagochtend is de kaartverkoop voor de eerstvolgende uitwedstrijd in Alkmaar tegen AZ van start gegaan. Het duel in Noord-Holland kan zowel per auto- als buscombi bezocht worden.

AZ – PEC Zwolle

Zondag 23 februari, 14.30 uur

AFAS stadion, Alkmaar

Eredivisie, speelronde 24


Busreis

Kaarten kosten €27,50 per stuk. ABC-kaarthouders betalen €22,50. Kaarten kunnen online worden aangeschaft. Het is ook mogelijk om in de PEC Zwolle Fanshop jouw kaart te kopen. Kom dan langs op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur.


De bussen vertrekken zondag 23 februari om 11.30 uur vanaf het Stadionplein. Zorg dat je tijdig aanwezig bent. De buskaarthouder is verplicht om in de bus met het busnummer dat op de ticket vermeld staat plaats te nemen, tenzij organisatorisch op de wedstrijddag anders wordt beslist.


Autocombi-regeling 

Liever met de auto naar Alkmaar? Dat kan. Koop hier jouw kaartje online. Een autokaart kost €12,50. Het omwisselen van de kaarten kan vanaf 13.00 uur bij het gastenvak van het AFAS stadion, vak L. Parkeer de wagen voor het gastenvak op P6.


Data/tijden verkoop 

Tot en met woensdag 19 februari 12.00 uur zijn kaarten te koop in de PEC Zwolle Fanshop en online. Die woensdagavond vindt er verkoop plaats bij de Supportersclub, waarna eventuele beschikbare kaarten vanaf donderdag 20 februari nog weer aangeboden worden via de Fanshop en online.


Bijzonderheden  

- Jeugd onder de 16 jaar, dient begeleid te worden door een volwassene (18+).

- Aanschaf van een buskaart kan alleen met de eigen geldige seizoenkaart of clubcard van PEC Zwolle. Deze dient bij aankoop en het omwisselen van de kaart gebruikt/getoond te worden. Personen die geen clubcard hebben kunnen deze in de PEC Zwolle Fanshop aanvragen. 

- Het meenemen van eigen meegebrachte alcoholhoudende dranken en roken in de bus is niet toegestaan.

- Supporters die met de auto naar Alkmaar afreizen dienen ten alle tijden de aanwijzingen van stewards rondom het stadion op te volgen.

- Legitimatie is verplicht op de wedstrijddag. 

- Afreizen met het openbaar vervoer, alsmede het bezoeken van de binnenstad van Alkmaar is niet toegestaan.

Eredivisie partners