Jong PEC Zwolle speelt gelijk in Waalwijk

Jong PEC Zwolle speelt gelijk in Waalwijk

Jong PEC Zwolle heeft maandagmiddag in de kampioenspoule van de beloftencompetitie een gelijkspel geboekt. Op bezoek bij Jong RKC Waalwijk werd het 1-1.

RKC Waalwijk-verdediger Melle Meulensteen opende de score na rust met een geplaatst afstandsschot, waarmee hij Mike Hauptmeijer verschalkte. De gelijkmaker werd gemaakt door Vito van Crooij vanaf de strafschopstip. Jong PEC Zwolle kreeg nog kansen op de driepunter, maar zover kwam het niet in Waalwijk.

 

Door het gelijke spel komt Jong PEC Zwolle op vijf punten na drie gespeelde wedstrijden en staat hiermee voorlopig op de vierde plaats. Volgende week neemt de beloftenploeg van PEC Zwolle het op tegen Jong Heracles Almelo. De aftrap van dat duel is om 14.00 uur in het MAC3PARK stadion.


Opstellingen:

Opstelling Jong PEC Zwolle:Hauptmeijer, Doué, Reijnen, Chirino, Dekono, Dekker, Van den Belt, Reijnders, Johnsen, Ghoochannejhad en Van Crooij.


Opstelling Jong RKC Waalwijk:Grim, Meulensteen, Wouters, Langras, Tahiri, Bakari, Augustijns, Van Weert, Sow, Vente en Daneels.