Jong PEC Zwolle speelt doelpuntloos gelijk

Jong PEC Zwolle speelt doelpuntloos gelijk

Jong PEC Zwolle heeft vanmiddag in het eigen MAC3PARK stadion een punt gepakt in de kampioenspoule van de beloftencompetitie. De ploeg van trainer/coach Mark Looms speelde met 0-0 gelijk tegen Jong FC Groningen.

De Zwollenaren begonnen sterk aan de wedstrijd met meteen al een grote kans voor Dennis Johnsen. De aanvaller schoot de bal echter naast keeper Jan Hoekstra in het zijnet. Ook Dean Huiberts kreeg een opgelegde mogelijkheid, maar diens inzet ging net over de goal.


Aan de andere kant moest Xavier Mous redding brengen op een schot van Ahmed El Messaoudi. Een vrije trap van Samir Memisevic eindigde buiten het bereik van de sluitpost op de paal. In de slotfase kreeg Jarni Koorman de grootste kans op een Zwolse treffer. Een voorzet van Marc-Olivier Doué was echter net niet binnen het bereik van de spits.


De volgende wedstrijd voor Jong PEC Zwolle staat gepland op maandag 3 februari. Om 14:30 uur trapt de equipe af tegen Jong RKC Waalwijk.

 

Jong PEC Zwolle - Jong FC Groningen: 0-0

Toeschouwers: 150

Scheidsrechter: Box

Gele kaart: Huiberts (Jong PEC Zwolle)


Opstelling Jong PEC Zwolle: Mous, Van Wermeskerken (65’ Dekono), Lachman, Reijnen, Doué, Dekker, Van den Belt, Huiberts (65’ Reijnders), Van Crooij (77’ Landu), Koorman en Johnsen.


Opstelling FC Groningen: Hoekstra, Memisevic (’67 El Azzouzi), Van Kaam, Slor (88’ Zwikstra), Strunck, Itakura, El Messaoudi, Sopacua, Postema, Poll en Suslov (46’ Balk).