Jong PEC Zwolle ruim langs Jong Feyenoord

Jong PEC Zwolle ruim langs Jong Feyenoord

Jong PEC Zwolle heeft dinsdagmiddag in de kampioenspoule van de beloftencompetitie een riante zege geboekt op Jong Feyenoord. De ploeg van trainer/coach Mark Looms was met 4-0 te sterk voor de Rotterdammers.

In de openingsfase gingen beide ploegen gelijk op in het MAC3PARK stadion. De openingstreffer was voor PEC Zwolle. Met een schitterende steekbal zette Eliano Reijnders teamgenoot Gabi Caschili alleen voor de Rotterdamse goal. Caschili omspeelde doelman Elber Evora en rondde af: 1-0.


Na ruim een halfuur spelen werd de score verdubbeld door de Blauwvingers. Op aangeven van Steff Kaptein was het Reijnders die de bal kiezelhard binnenschoot. Na rust ging Jong PEC Zwolle verder met de doelpuntenproductie. Een fout bij het uitverdedigen werd genadeloos afgestraft door Kaptein, die daarmee de 3-0 op het scorebord zette.

Uit een strafschop werd het nog 4-0 voor Jong PEC Zwolle. Chardi Landu, die gevloerd werd door Evora, ging zelf achter de bal staan en gaf de sluitpost voor de vierde keer het nakijken.


Jong PEC Zwolle - Jong Feyenoord: 4-0 (1-0).

Toeschouwers: 264

Scheidsrechter: Ruperti

Gele kaarten: Zitman (Jong Feyenoord)

 

Opstellingen:

Jong PEC Zwolle: Mous, Doué (66. Koelen), Chirino (78. Leito), Nakayama, Dekono, Dekker, Van den Belt, Caschili (66. Van Looy), Reijnders, Kaptein en Landu.


Jong Feyenoord: Evora, Knoll, Lewis, Van der Zeeuw, Hartman, Gunduz, Huijgen, Zitman, De Mooij, Yates (61. Valk) en Omgba.


Scoreverloop:

15. Caschili 1-0

33. Reijnders 2-0

54. Kaptein 3-0

71. Landu 4-0