Heineken tot medio 2027 aan PEC Zwolle verbonden

Heineken tot medio 2027 aan PEC Zwolle verbonden

PEC Zwolle en Lumen Hotel en Events hebben de overeenkomst met Heineken opengebroken en verlengd tot medio 2027. Heineken is al sinds 2017 bierleverancier bij zowel PEC Zwolle als bij Lumen. Beide partijen zijn zeer content met het continueren van deze prachtige samenwerking.

Vlak voor zijn vertrek naar Roscom reageerde scheidend salesmanager Jurian Meijntjes namens PEC Zwolle: ,,Heineken heeft in de coronaperiode zonder enige vorm van compensatie door dik en dun de club gesteund. Daarvoor zijn wij hen heel dankbaar. Als club kijken we er bovendien naar uit om samen leuke activaties op touw te gaan zetten voor onze supporters en sponsoren.


,,Ik sluit me aan bij de mooie woorden van Jurian”, vervolgt Patrick Bruins, directeur Lumen Hotel en Events. ,,Met Heineken hebben we niet alleen een groot merk, maar ook een trouwe partij als partner, waarmee we de komende jaren volgende stappen willen gaan maken.”


Rob Portier, accountmanager Heineken: ,,Het is voor ons fantastisch dat de samenwerking zowel door PEC Zwolle als door Lumen als zeer positief wordt ervaren. De afgelopen jaren hebben we samen veel stappen gezet. Te denken valt aan de introductie van Heineken 0.0% en de intreding van de statiegeldbekers waarmee we ons samen inzetten voor meer duurzaamheid in het stadion. We zijn vastberaden deze mooie samenwerking goed voort te zetten richting 2027, wanneer we tien jaar bierleverancier zijn.”

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023