HANOS nieuwe tenuesponsor PEC Zwolle

HANOS nieuwe tenuesponsor PEC Zwolle

HANOS is de nieuwe rugsponsor van PEC Zwolle. De horecagroothandel staat aan de vooravond van het achtste seizoen als sponsor van de club en zal vanaf heden onderaan op de achterkant van het blauw-witte tenue pronken.

HANOS Zwolle is een moderne en uitgebreide groothandel met zo’n 9500 m2 oppervlakte. Dit is zowel een uitbreng- als zelfbedieningsgroothandel. De totaalleverancier van PEC Zwolle, tevens partner van Hotel Lumen en events, zal nu ook zichtbaar zijn op het shirt.


Commercieel directeur Edwin Peterman: ,, Wij zijn als PEC Zwolle zijnde ontzettend tevreden met het feit dat HANOS het shirtsponsorschap op zich heeft genomen. HANOS is een sterk landelijk A-merk met een grote vestiging in Zwolle. Het is mooi dat zo’n naam al zolang aan de club is verbonden en nu op het shirt komt te staan. Met deze overeenkomst gaan we weer een nieuwe fase in.”


,,Wij zijn verheugd dat de samenwerking tussen HANOS en PEC Zwolle verder wordt geïntensiveerd”, aldus Robin Westera (vestigingsdirecteur) over het shirtsponsorschap. ,,Als totaalleverancier voor de professionele markt is de hoogste kwaliteit onze standaard. We leggen de lat dan ook hoog. Dit doet PEC Zwolle ook en daarin kunnen we elkaar helemaal vinden. Wij hopen ook dit jaar met onze inspanningen en producten een bijdrage te kunnen leveren aan de prestaties van PEC Zwolle en zijn spelers.”