Gemeente Raalte op bezoek bij Wehkamp

Gemeente Raalte op bezoek bij Wehkamp

Op vrijdag 17 maart brachten ruim 50 ondernemers en bestuurders uit de gemeente Raalte een bezoek aan strategisch partner Wehkamp. Dit bezoek werd gecombineerd met de wedstrijd PEC Zwolle – NAC Breda (2-0) in een uitverkocht MAC3PARK stadion. Het bezoek was onderdeel van de maatschappelijke samenwerking tussen de gemeente Raalte en stichting Regio Zwolle United. Naast shirtsponsor van PEC Zwolle is Wehkamp ook maatschappelijk partner van PEC Zwolle en Regio Zwolle United.

Na een welkomstwoord door wethouder Breun Breunissen (gemeente Raalte) was het woord aan Flip Teunissen namens Wehkamp. Met een meer dan enthousiaste presentatie over de ins en outs van het online warenhuis werden de gasten goed opgewarmd voor het echte werk. Daarna was het namelijk tijd om in de benen te komen voor een exclusieve rondleiding onder leiding van Flip, Jan en Jan (Wehkamp). De gasten werden meegenomen door het distributiecentrum met een oppervlakte van 110.000 vierkante meter. Daar kregen zij een inkijk in nagenoeg alle onderdelen van de warehousing & distributie.

 

Na een indrukwekkende rondleiding stapte de gasten in de bus richting het MAC3PARK stadion. Daar zag de groep vanuit Clubhuis Regio Zwolle en in een uitverkocht huis PEC Zwolle met 2-0 winnen van NAC Breda. Het doel van het event was om met de gemeente en ondernemers uit Raalte de aansluiting met Regio Zwolle verder te versterken. Het inspirerende bezoek droeg hier volop aan bij. Wehkamp en gemeente Raalte, bedankt voor jullie maatschappelijke betrokkenheid!

 

Over de samenwerking

Gemeente Raalte en Regio Zwolle United werken al samen sinds 2019. De samenwerking biedt de gemeente, ondernemers, sport- en maatschappelijke organisaties de kans om te putten uit meer dan 20 projecten van Regio Zwolle United op maatschappelijk, economisch en sportief gebied. Onderlinge ontmoeting in Regio Zwolle is daarin belangrijk, maar ook worden rondom wedstrijden kansen benut om Regio Zwolle en haar sectoren te positioneren in de economisch hoofdstructuur van Nederland. Sport is daarin een uitgelezen middel om mensen te verenigen.

 

Fotografie: Theo Smits

Divisiepartners

Keuken Kampioen 2022/2023