Fysioplus en PEC Zwolle verlengen samenwerking

Fysioplus en PEC Zwolle verlengen samenwerking

De samenwerking tussen Fysioplus en PEC Zwolle wordt verlengd en verder uitgebreid. Beide partijen hebben de handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis voor de termijn van drie seizoenen. Fysioplus begeleidt de spelers van de voetbalacademie en speelsters van PEC Zwolle Vrouwen op het gebied van fysiotherapie.

Maarten de Waart, sportfysiotherapeut van Fysioplus: ,,Met de verlenging van de samenwerking zijn wij erg content. De afgelopen jaren hebben wij middels nieuwe meet- en testtechnieken de hoeveelheid blessures bij de voetbalacademie en het vrouwenteam kunnen terugdringen. Naast dit preventieve aspect, is ook de begeleiding van geblesseerde spelers verder geprofessionaliseerd. Op deze voet, gaan we dan ook graag verder.”


Alexander Palland, mede hoofd voetbalacademie PEC Zwolle: ,,De vernieuwde samenwerking met Fysioplus krijgt ook qua uren meer inhoud. Mede daardoor komt onze voetbalacademie op het gebied van fysiotherapie in aanmerking voor de hoogste status, namelijk die van internationale voetbalacademie. Een ontwikkeling, waar wij op het gebied van het professioneel begeleiden van onze voetballers, natuurlijk zeer over te spreken zijn.” 


Meer informatie over Fysioplus, is hier te vinden.