Drie toernooiwinsten voor PEC Zwolle Voetbalacademie

Drie toernooiwinsten voor PEC Zwolle Voetbalacademie

Waar dit weekend de spelers van de eerste selectie begonnen aan de eerste training van het nieuwe seizoen, werden er door de jeugd van de PEC Zwolle Voetbalacademie toernooien en oefenwedstrijden gespeeld. Het bleek een uiterst succesvol weekend te worden.

Drie keer goud

Dit weekend vond de BFC Talent Cup in Bussum plaats. Hier ging PEC Zwolle O15 met de eerste prijs aan de haal. Ook PEC Zwolle O13 bleek de beste in Bussum, terwijl PEC Zwolle O16 genoegen moest nemen met een vierde plaats. PEC Zwolle O10, opgesplitst in twee teams behaalde eveneens een eerste plek op een toernooi in De Weide. Het tweede team eindigde als vijfde.


Op datzelfde toernooi behaalde PEC Zwolle O11 een derde en achtste stek. Vijfde werd PEC Zwolle O14, dat deelnam aan een toernooi in Genemuiden. PEC Zwolle O12 speelde een drieluik tegen Vitesse O12 en sc Heerenveen O12. Ook hier zegevierden de Blauwvingers. De Arnhemmers werden met 4-1 verslagen, terwijl Heerenveen met 6-0 werd geklopt. Tot slot waren er nog drie oefenwedstrijden.


PEC Zwolle O19 - Almere City FC O19: 2-4

PEC Zwolle O17 - FC Groningen O17: 1-0

ADO Den Haag O9 - PEC Zwolle O9: 5-16Onze partners

PECPOWER