Doe mee met de rustactiviteit bij PEC Zwolle - FC Groningen

Doe mee met de rustactiviteit bij PEC Zwolle - FC Groningen

Ook aanstaande woensdag is er in de rust van PEC Zwolle - FC Groningen in samenwerking met Libema/PDC Europe, de rustactiviteit voetbaldarts. Iedere thuiswedstrijd worden drie supporters in de rust uitgedaagd om op een dartbord te schieten. Degene met het hoogste aantal punten, wint tickets voor de Dutch Darts Masters (24 t/m 26 mei) in de IJsselhallen Zwolle.

Tijdens deze dagen zijn de allerbeste darters te bewonderen en kun je een echt internationaal darttoernooi meemaken, waaraan onder andere ook drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen zal deelnemen. Moedig je favoriete darters aan en geniet van de gezelligheid dat een toernooi met zich meebrengt.


Deelname

Voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd, wordt via Facebook of Instagram een quizvraag geplaatst. Onder alle juiste inzenders worden d.m.v. loting drie winnaars bekendgemaakt die in de rust mogen deelnemen.


Voorwaarden deelname rustactiviteit

  • Deelnemer is minimaal 18 jaar oud.
  • Deelnemer heeft een toegangsbewijs en is aanwezig bij de eerstvolgende thuiswedstrijd, in dit geval PEC Zwolle - FC Groningen.


Quizvraag op Instagram

Op Instagram staat de quizvraag. Weet jij het antwoord? Geef dan onder de post het juiste antwoord en wie weet mag jij in de rust van PEC Zwolle - FC Groningen voetbaldarten!


Support

Nog geen kaartje voor PEC Zwolle - FC Groningen? Dan kan je het makkelijkst online terecht! Uiteraard kun je ook binnenwandelen in de PEC Zwolle Fanshop, die op werkdagen geopend is van 8.30 tot 17.00 uur.