Dinsdag start kaartverkoop voor ADO Den Haag-uit

Dinsdag start kaartverkoop voor ADO Den Haag-uit

ADO Den Haag - PEC Zwolle staat vrijdagavond 17 februari op de agenda. De kaartverkoop voor deze mooie awayday start aanstaande dinsdag, 7 februari, om 12:00 uur. Lees hieronder alle informatie en ticketprijzen.

ADO Den Haag – PEC Zwolle 

Vrijdag 17 februari, 20:00 uur 

Bingoal Stadion, Den Haag

Beschikbaar aantal kaarten: 500

Start verkoop: dinsdag 7 februari, 12:00 uur 


Buskaarten 

Buskaarten kosten 29,50 (normaal ) of 24,50 (ABC-kaarthouders). De bussen zullen vertrekken vanaf het Stadionplein. De vertrektijd wordt in een later stadium bekendgemaakt.


Autokaarten 

Autokaarten voor deze awayday zijn er voor 10,-. Net zoals bij alle vorige uitwedstrijden is de verwachting dat de verkoop van autokaarten hard zal gaan. Koop daarom snel jouw ticket. In iedere auto dienen minimaal vier supporters te zitten. Koop je online autokaarten, dan dient voor elk ticket een eigenaar toegekend te worden, die in het bezit is van een seizoen- of clubcard. Klik in het bestelproces op 'ken eigenaars toe' en voer de namen in van de overige supporters. Omwisselen kan bij de bussluis voor het uitvak in Den Haag.


Overige informatie 

Iedere supporter dient op de wedstrijddag in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs. Het is niet toegestaan om op vrijdag 17 februari voor of na de wedstrijd het centrum van Den Haag in te gaan. Alle supporters die meegaan ontvangen ruim voor vertrek alle praktische informatie voor deze awayday.