Convenantclubs tekenen hernieuwde overeenkomst

Convenantclubs tekenen hernieuwde overeenkomst

Zaterdagavond speelde PEC Zwolle de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard (3-1). Voorafgaand aan dat duel vond in het Event Center van Hotel Lumen een bijeenkomst plaats waarbij alle convenantclubs van PEC Zwolle de hernieuwde overeenkomst ondertekenden.

De avond stond in het teken van het ondertekenen van de al bestaande maar vernieuwde contracten. Tevens vond er een tafelgesprek plaats met technisch manager Mike Willems, commercieel directeur Edwin Peterman, hoofden opleidingen Alexander Palland en Henk Brugge én keeperstrainer Diederik Boer, die als jonge keeper via huidig convenantclub Flevo Boys naar Zwolle kwam en vandaag de dag zijn kennis en kunde overbrengt op de keepers van de Voetbalacademie.

Na afloop van de ondertekening keek het gezelschap hoe PEC Zwolle in een bijna uitverkocht MAC3PARK stadion Fortuna Sittard met 3-1 versloeg.


Vier soorten jeugdovereenkomsten

PEC Zwolle werkt met vier soorten overeenkomsten: goud, zilver, brons en alliantie. De categorie is afhankelijk van het niveau waarop de jeugdteams spelen, het niveau waarop het eerste elftal speelt en het aantal spelers van de amateurvereniging dat op dit moment in de jeugd, de beloften of het eerste elftal van PEC Zwolle speelt.


Eredivisie partners