Boek een stadiontour

Boek een stadiontour

Deze zomer is het mogelijk om een rondleiding door het MAC3PARK stadion van PEC Zwolle te krijgen. Gedurende de anderhalf uur durende tour word je helemaal bijgepraat over het heden en rijke verleden van de club. Ben jij daarnaast benieuwd waar de selectie luncht, hoe de perskamer eruitziet en wil je een keer op het veld staan? Lees dan hieronder verder.

De rondleidingen beginnen elke woensdagmiddag tijdens de zomervakantie om 14.00 uur in het Bluefinger restaurant naast de hoofdingang van het stadion. De prijs bedraagt €7,50 per persoon, inclusief een consumptie.


Aanmelden kan simpel en snel via een mailtje naar info@peczwolle.nl. Graag de gewenste datum en het aantal personen in de aanmelding vermelden. De betaling kan dan op de dag zelf in de PEC Zwolle Fanshop gedaan worden. Belangstellenden in alle leeftijdscategorieën kunnen zich aanmelden. Let wel, er is beperkte beschikbaarheid en vol = vol.


Stadiontour PEC Zwolle

Zomervakantie 2019

Woensdag 14 augustus

Woensdag 21 augustus

Woensdag 28 augustus 


(Bovenstaande rondleidingen gaan door als er minimaal 5 deelnemers zijn. Is dat niet het geval, dan ontvang je tijdig bericht.)

Onze partners

Matchday Pass (2020)