Bezoekersinformatie PEC Zwolle - AZ

Bezoekersinformatie PEC Zwolle - AZ

Zaterdag speelt PEC Zwolle het laatste thuisduel van 2019 tegen AZ. Aangezien het MAC3PARK stadion nagenoeg is uitverkocht, roept de club supporters op om tijdig naar de thuishaven af te reizen. Arriveer je laat op het stadionterrein, dan loop je het risico de aftrap te missen. Ook moedigt PEC Zwolle het gebruik van fiets of openbaar vervoer aan. De aftrap is om 20.45 uur, de stadionpoorten gaan om 19.15 uur open. Hieronder lees je alle verdere informatie die je als bezoeker nodig hebt.

Decembermaand: flinke korting op o.a. officiële wedstrijdshirts

Vanaf vandaag koop je de officiële wedstrijdshirts van PEC Zwolle met 25% korting en krijg je ook 15% korting op alle officiële trainingskleding en de nieuwe PEC Zwolle hoodies. Kom langs in de PEC Zwolle Fanshop, deze is vanaf 19.15 uur geopend. Let wel: op = op.


Openingstijd MAC3PARK stadion

Sinds dit seizoen openen alle ruimtes zoals de PEC Zwolle Fanshop, de businessclub, perskamer, informatiekassa en alle tribunes van het stadion op de wedstrijddag anderhalf uur van tevoren. Aanstaande zaterdag is dat dus vanaf 18.15 uur.


Extra parkeergelegenheid        

Kom je zaterdag met de auto, dan heeft PEC Zwolle parkeerruimte beschikbaar op het bedrijventerrein ten noorden van het stadion. Zet jouw auto neer in het gebied tussen de Boerendanserdijk en de Oude Meppelerweg. Zorg daarbij dat je de algemeen geldende parkeerregels in acht neemt.

Parkeren in de wijk Wipstrik                     

PEC Zwolle acht het van belang aan te geven dat in de Wipstrik de reguliere verkeers- en parkeerregels gelden. Hiermee doelt de club onder andere op het correct parkeren van auto’s. Ervaringen leren namelijk, dat hier niet altijd gehoor aan wordt gegeven. Mede daarom gaat de politie extra controles houden en auto’s bekeuren die niet correct staan geparkeerd. De club wil graag een goede buur zijn voor deze Zwolse wijk, help ons daarbij.

 

Opladen betaalkaart

Vergeet niet om jouw horeca-betaalkaart alvast online op te waarderen. Dat scheelt je immers veel tijd. Het opwaarderen kan simpel en snel, via deze link.


Kaarten

Wil jij zaterdag bij de wedstrijd tussen PEC Zwolle en AZ zijn? Koop dan snel je kaarten via deze link. Op de wedstrijddag is het tevens mogelijk om een kaartje te kopen aan de stadionkassa's. Voor dit duel geldt vrije verkoop, je hebt zowel online of aan de stadionkassa geen seizoenkaart of clubcard nodig om een ticket aan te schaffen.