Bezoekersinformatie PEC Zwolle - ADO

Bezoekersinformatie PEC Zwolle - ADO

Zondag speelt PEC Zwolle een thuisduel tegen ADO Den Haag. De club roept supporters op, om tijdig naar de thuishaven af te reizen. Arriveer je laat op het stadionterrein, dan loop je het risico de aftrap te missen. Ook moedigt PEC Zwolle het gebruik van fiets of openbaar vervoer aan. De aftrap is om 12.15 uur, de stadionpoorten gaan om 10.45 uur open. Hieronder lees je alle verdere informatie die je als bezoeker nodig hebt.

Openingstijd MAC3PARK stadion

Sinds dit seizoen openen alle ruimtes zoals de PEC Zwolle Fanshop, de businessclub, perskamer, informatiekassa en alle tribunes van het stadion op de wedstrijddag anderhalf uur van tevoren. Aanstaande zondag is dat dus vanaf 10.45 uur.


Extra parkeergelegenheid        

Kom je zondag met de auto, dan heeft PEC Zwolle parkeerruimte beschikbaar op het bedrijventerrein ten noorden van het stadion. Zet jouw auto neer in het gebied tussen de Boerendanserdijk en de Oude Meppelerweg. Zorg daarbij dat je de algemeen geldende parkeerregels in acht neemt.

Parkeren in de wijk Wipstrik                     

PEC Zwolle acht het van belang aan te geven dat in de Wipstrik de reguliere verkeers- en parkeerregels gelden. Hiermee doelt de club onder andere op het correct parkeren van auto’s. Ervaringen leren namelijk, dat hier niet altijd gehoor aan wordt gegeven. Mede daarom gaat de politie extra controles houden en auto’s bekeuren die niet correct staan geparkeerd. De club wil graag een goede buur zijn voor deze Zwolse wijk, help ons daarbij.

 

Opladen betaalkaart

Vergeet niet om jouw horeca-betaalkaart alvast online op te waarderen. Dat scheelt je immers veel tijd. Het opwaarderen kan simpel en snel, via deze link.


Nog geen kaart?

Heb je nog geen kaartje, maar wil je wel graag naar PEC Zwolle – ADO Den Haag? Dat kan! Bestel hier nog snel online een ticket. Ook kan je voor kaartjes terecht bij de stadionkassa, deze is zondag vanaf 10.45 uur geopend. Je hebt daar een seizoenkaart, clubcard of geldig legitimatiebewijs uit de regio Zwolle nodig om maximaal vier kaartjes per persoon te kunnen kopen.

Eredivisie partners