Bezoekersinfo PEC Zwolle - Feyenoord

Bezoekersinfo PEC Zwolle - Feyenoord

Zondag speelt PEC Zwolle in eigen huis tegen Feyenoord. Aangezien het MAC3PARK stadion voor deze wedstrijd goed gevuld is, roept de club supporters op om tijdig naar de thuishaven af te reizen. Arriveer je laat op het stadionterrein, dan loop je het risico de aftrap te missen. Ook moedigt PEC Zwolle het gebruik van fiets of openbaar vervoer aan. De aftrap is om 16.45 uur, de stadionpoorten gaan om 15.15 uur open. Hieronder lees je alle verdere informatie die je als bezoeker nodig hebt.

Kaarten

Wil jij bij deze wedstrijd aanwezig zijn? Koop dan snel je kaarten online via deze link. Mocht je op de wedstrijddag (extra) tickets willen kopen? Dan kan je vanaf 15.15 uur terecht bij de informatiekassa tussen de hoofdingang en de Fanshop. Je hebt daarvoor wel een clubcard of seizoenkaart van PEC Zwolle nodig.


Openingstijd MAC3PARK stadion

Sinds dit seizoen openen alle ruimtes zoals de PEC Zwolle Fanshop, de businessclub, perskamer, informatiekassa en alle tribunes van het stadion op de wedstrijddag anderhalf uur van tevoren. Zondag is dat dus vanaf 15.15 uur.


Verkeershinder Ceintuurbaan

Vanwege de aanleg van een spoorbrug ondervindt het verkeer momenteel hinder op de Ceintuurbaan. Vanaf maandag 13 januari tot en met juni 2020 is op ter hoogte van de spoorkruising continu één rijstrook per rijrichting afgesloten. Er geldt dan een maximum snelheid van 50 km per uur. Dit kan met name in de spits en rondom wedstrijden van PEC Zwolle voor wat overlast zorgen. Kom je vanuit het oosten over de Ceintuurbaan naar het MAC3PARK stadion, dan is het advies om tot het einde van het seizoen met extra reistijd rekening te houden.


Extra parkeergelegenheid        

Kom je zondag met de auto, dan heeft PEC Zwolle parkeerruimte beschikbaar op het bedrijventerrein ten noorden van het stadion. Zet jouw auto neer in het gebied tussen de Boerendanserdijk en de Oude Meppelerweg. Zorg daarbij dat je de algemeen geldende parkeerregels in acht neemt.

Weersverwachting

Helaas wordt er voor zondag de nodige neerslag voorspelt. Wees verstandig en neem een regenpak of poncho mee naar het stadion. Let wel; een paraplu mag je niet meenemen de tribune op.


Parkeren in de wijk Wipstrik                     

PEC Zwolle acht het van belang aan te geven dat in de Wipstrik de reguliere verkeers- en parkeerregels gelden. Hiermee doelt de club onder andere op het correct parkeren van auto’s. Ervaringen leren namelijk, dat hier niet altijd gehoor aan wordt gegeven. Mede daarom gaat de politie extra controles houden en auto’s bekeuren die niet correct staan geparkeerd. De club wil graag een goede buur zijn voor deze Zwolse wijk, help ons daarbij.


Opladen betaalkaart

Vergeet niet om jouw horeca-betaalkaart alvast online op te waarderen. Dat scheelt je immers veel tijd. Het opwaarderen kan simpel en snel, via deze link.


Benieuwd naar de voorbeschouwing met onder anderen Michael Zetterer en Bram van Polen aan het woord? Klik hier.

Onze partners