Bezoekersinfo PEC - De Graafschap

Bezoekersinfo PEC - De Graafschap

Dinsdagavond speelt PEC Zwolle de een bekerwedstrijd tegen De Graafschap. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt tegen de Superboeren. In dit bericht staat alle praktische informatie die je als bezoeker nodig hebt. Zorg dat je onderstaande informatie dan ook even goed leest.

Kaartverkoop

De wedstrijd wordt vanavond niet rechtstreeks uitgezonden op tv. Wil je de wedstrijd live zien, dan kan je in het stadion terecht. Mocht je nog geen kaartje hebben dan kan je hier terecht. Vanaf €5,- ben je er al bij! Ook kan je vanavond vanaf 18.00 uur terecht bij de informatiekassa voor een kaartje. De informatiekassa tref je tussen de hoofdingang en PEC Zwolle Fanshop in.


Entree stadion & tijdsloten

De toegang tot het stadion aanstaande dinsdag verloopt nog wel via een tijdslot, om de drukte zoveel mogelijk te spreiden. Belangrijk: houd je aan dit tijdslot om grote drukte te voorkomen. Het is mogelijk dat de wachttijd wat langer is dan je normaliter gewend bent. 


Voor alle drie de publieke tribunes geldt:

18.00 uur t/m 18.30 uur; Rij 17 t/m 22 + STA 2

18.30 uur t/m 19.00 uur; Rij 11 t/m 16 + STA 3

19.00 uur t/m 19.30 uur; Rij 1 t/m 10 + STA 4


Testen voor toegang

Om het MAC3PARK stadion dinsdag te bezoeken dien je of minimaal twee weken volledig gevaccineerd te zijn tegen COVID-19, of een negatieve testuitslag te tonen die niet ouder is dan 24 uur, of een herstelbewijs te tonen waarop staat dat je niet langer dan zes maanden geleden bent hersteld van COVID-19. Zorg dat je de telefoon met de corona check app gereed houdt bij de entree, bij voorkeur met de Nederlandse QR-code. Deze verplichting geldt niet voor kinderen t/m 12 jaar.


Horeca

De horecapunten op noord, oost en zuid zijn deze wedstrijd geopend. Betalen bij de horecapunten kan op twee manieren; met een betaalkaart of via het tegoed op jouw oude seizoenkaart. Het tegoed kan daarbij, net zoals voorgaande jaren, worden overgezet door middel van de KNIP-app.


Op de nieuwe seizoenkaarten van dit seizoen zit geen betaalmogelijkheid meer. Betaalkaarten voor horeca zijn verkrijgbaar bij de horecapunten. Gezien de huidige corona-maatregelen dient eten en drinken geconsumeerd te worden op jouw eigen plek.


Statiegeld

Vanaf de thuiswedstrijd tegen Ajax zijn er door horeca-partner Lumen Hotel & Events statiegeldbekers geïntroduceerd. De PEC Zwolle-bekers, waarop €2,- statiegeld zit, worden ingevoerd vanwege nieuwe regels vanuit de Rijksoverheid om vanaf 1 juli 2021 de hoeveelheid plastic te reduceren. In alle Nederlandse stadions zal deze nieuwe regel gaan gelden. De nieuw geïntroduceerde statiegeldbeker heeft een waarde van €2,- en wordt bij de aankoop van jouw drankje toegevoegd. Vanzelfsprekend is de beker weer in te leveren, waarna het statiegeld wordt teruggestort op jouw betaalkaart. De horecapunten zijn tot ruime tijd na de wedstrijd geopend.


Parkeergelegenheid        

Kom dinsdag bij voorkeur met de fiets of het openbaar vervoer naar het stadion. Besluit je toch met de auto te komen, dan heeft PEC Zwolle parkeerruimte beschikbaar op het bedrijventerrein ten noorden van het stadion en kan je terecht bij het Topsportcentrum van Landstede. Zet jouw auto neer in het gebied tussen de Boerendanserdijk en de Oude Meppelerweg. Zorg daarbij dat je de algemeen geldende parkeerregels in acht neemt.

Wil je meer weten over stadionbezoek dinsdag of heb je vragen? Lees hier dan de uitgebreide Q&A.


Op naar een memorabele bekeravond in eigen stadion!

Eredivisie partners